Charnwood Aire 5 - showroommodel - BakkerKachels
Charnwood Aire 3 houtkachel
Charnwood Aire 5 houtkachel

Charnwood Aire 5 – showroommodel

Merk: Charnwood

De Aire is met zijn grote ruit echt een pareltje. De ruit met weinig omkadering zorgt voor een uitzonderlijk groot zicht op de vlammen. Een optimale verbranding met lage emissies garandeert een bijzonder efficiënte werking. Lees meer

 2.201,00
 1.550,00
Op verlanglijstje

Productinformatie

Het Engelse Charnwood is opgericht rond 1972 en is gespecialiseerd in het maken van geraffineerde houtkachels. De ontwerpen zijn duurzaam. Dat bewijzen de vele Charnwoods die zelf na 30 jaar nog steeds vele huizen verwarmen. Aan de basis van dit succes ligt niet alleen een degelijk product, maar ook een uitstekkende service.

Charnwood hecht veel waarde aan duurzaamheid en gebruikt alleen maar de beste materialen: plaatstaal, gietijzer, vuurvaste stenen en keramisch glas. De warmte isolatie eigenschappen zijn uitstekend en bijzonder sterk. De kachel sluit volledig af om zo een optimale controle over de verbranding te krijgen. Daarnaast garandeert de eenvoud van de kachel een makkelijk onderhoud!

Deze aanbieding betreft het showroommodel. Deze houtkachel staat in onze showroom en heeft enkele keren gebrand. Tijdens onze openingstijden of op afspraak kunt u de Charnwood Aire 5 mat zwart op sokkel houtkachel vrijblijvend bekijken. Wij voorzien u graag van een maatwerk offerte voor de complete installatie, eventueel met de aanleg van een nieuw rookkanaal.

Specificaties

Gewicht
109 kg
Afmetingen
42,6 × 47 × 75,5 cm
Merk

Charnwood

Brandstof

Hout

Energielabel

A+

Vermogen min-max (kW)

2 – 7