Gazco eReflex 85R elektrische inbouwhaard - BakkerKachels
Gazco eReflex 85R
Zwarte inbouwhaard
Inbouwhaard met blauw vuur
Kleine inbouwhaard

Gazco eReflex 85R elektrische inbouwhaard

1-3 werkdagen
Merk: Gazco
 1.739,00
Op verlanglijstje

Levertijd: 1 tot 4 weken (op aanvraag)

Productinformatie

Om de eReflex 85R kunt u zelf naar wens een ombouw maken.

Afmetingen
Afmetingen eReflex 85R
Afmeting A: 900 mm
Afmeting B: 380 mm
Afmeting C: 920 mm
Afmeting D: 560 mm
Afmeting E: 270 mm
Afmeting F: 56 mm
Over de Gazco eReflex
Gazco eReflex haarden zijn voorzien van realistische houtblokken of ijskristallen en een vuur wat net echt lijkt dankzij de allernieuwste LED technologieën. Chromalight projecteert vlameffecten op het branderbed, maar verlicht het branderbed ook van de boven- en onderkant. Dit zorgt ervoor dat het vuur zo realistisch mogelijk lijkt. De vlammen kunnen in het rood, blauw of allebei tegelijk ingesteld worden. En voor het licht onder het brandbed zijn zelfs 13 verschillende kleuren mogelijk.  
De meegeleverde afstandsbediening laat u de sterkte en kleuren van de lampen instellen. Ook laat deze u de gewenste temperatuur instellen (15 tot 25°C), en kunt u programmeren op welke tijden en dagen de haard vanzelf aangaat.  
De eReflex heeft zowel een eco-modus als een snelle verwarmingsoptie, waarmee u zelf kan kiezen of u duurzame of snelle verwarming wilt. Ook heeft de eReflex open raam detectie, waardoor deze automatisch stopt met verwarmen als deze een snelle temperatuursdaling detecteert. Ook zijn de lampen dankzij het gebruik van LEDs ook erg duurzaam.  
Er zijn zowel inbouw- als wandmodellen beschikbaar in de eReflex serie.  

Specificaties

Gewicht
46 kg
Afmetingen
95,7 × 27 × 56 cm
Warmteafgifte

1 kW – 2 kW