Charnwood Aire 5 - Bakkerkachels
Charnwood Aire 5 houtkachel
Charnwood Aire 5 houtkachel
Charnwood Aire 5 houtkachel
Charnwood C Four
Charnwood C Four
Hitteschild

Charnwood Aire 5

De Aire is met zijn grote ruit echt een pareltje. De ruit met weinig omkadering zorgt voor een uitzonderlijk groot zicht op de vlammen. Een optimale verbranding met lage emissies garandeert een bijzonder efficiënte werking. Lees meer

De hitteschilden zijn ontworpen voor situaties waarbij de kachel in een compacte ruimte of nis staat. Het enkelwandige stalen schild maakt het namelijk mogelijk om de minimale vrije ruimte tot brandbare materialen te beperken.

Kookplaat (zie afbeelding)

Deze gietijzeren kookplaat kan op de bovenaansluiting geplaatst worden wanneer de kachel achteraan wordt aangesloten. De geleidingsvinnen aan de onderkant komen rechtstreeks in aanraking met de vlammen, waardoor er een effectieve kookplaat ontstaat. Dankzij de 4 bijgeleverde gietijzeren onderzetters kan het kookoppervlak vergroot worden zoals gewenst. De kookplaat is verkrijgbaar in twee diameters.

 2.051,00
Op verlanglijstje

Productinformatie

Het Engelse Charnwood is opgericht rond 1972 en is gespecialiseerd in het maken van geraffineerde houtkachels. De ontwerpen zijn duurzaam. Dat bewijzen de vele Charnwoods die zelf na 30 jaar nog steeds vele huizen verwarmen. Aan de basis van dit succes ligt niet alleen een degelijk product, maar ook een uitstekkende service.

Charnwood hecht veel waarde aan duurzaamheid en gebruikt alleen maar de beste materialen: plaatstaal, gietijzer, vuurvaste stenen en keramisch glas. De warmte isolatie eigenschappen zijn uitstekend en bijzonder sterk. De kachel sluit volledig af om zo een optimale controle over de verbranding te krijgen. Daarnaast garandeert de eenvoud van de kachel een makkelijk onderhoud!

Specificaties

Gewicht
109 kg
Afmetingen
42,6 × 47 × 60 cm
Brandstof

Hout

Energielabel

A+

Merk

Charnwood

Vermogen min-max (kW)

2 – 7