Reinigingsproducten voor uw haard of kachel | BakkerKachels.nl

Prijs

tot

Reviewscore

Reinigingsproducten

Reinigingsproducten

Roet, teer en ander vuil. Wie een open haard heeft kent het. Bekijk ons ruime assortiment aan reinigingsproducten! Weet u niet welk product geschikt is voor uw kachel? Vraag het aan ons, dan geven wij u passend advies!

9 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteren op:

Zelf uw pelletkachel of houtkachel schoonmaken

Om uw kachel in topconditie te houden is het belangrijk om uw kachel een paar keer per jaar schoon te maken. Belangrijk hierbij is een helder zicht op het vuur en een schoon rookkanaal. Met een schoon rookkanaal kunnen de rookgassen sneller wegtrekken. Daarnaast kunnen er tijdens het stoken onverbrande deeltjes in het rookkanaal komen. Hierdoor zal het verbrandingsproces van de kachel niet optimaal verlopen en vormen de onverbrande deeltjes een teerlaag aan de wand van het rookkanaal, wat de kans op schoorsteenbrand aanzienlijk vergroot. Zelf uw kachel schoonmaken gaat gemakkelijk met de reinigingsproducten van Bakkerkachels!

Pelletkachel of houtkachel schoonmaken: welke producten bieden wij aan?

Om uw pelletkachel of houtkachel op een effectieve manier te kunnen schoonmaken zijn schoonmaakproducten van goede kwaliteit zeer belangrijk. Hiermee zorgt u ervoor dat uw kachel niet beschadigd raakt en uw kachel goed wordt behandeld.

Bij Bakkerkachels hebben wij een ruim aanbod schoonmaakproducten. Zo hebben wij in onze collectie meerdere aszuigers, ruitenreinigers en schoorsteenreinigers. Weet u niet welk product geschikt is voor uw kachel? Vraag het aan ons, dan geven wij u passend advies!

Reinigingsproducten kopen voor uw kachel

Wanneer u reinigingsproducten voor uw pelletkachel of gaskachel bij Bakkerkachels koopt, kunt u er zeker van zijn dat u investeert in onderhoudsproducten van de hoogste kwaliteit. Weet u niet welke producten geschikt zijn voor uw kachel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.

U kunt alle mogelijkheden nu bekijken in ons assortiment. Onderhoudsproducten kopen gaat snel en gemakkelijk via onze website. Dankzij de beveiligde iDeal betaling is uw bestelling altijd veilig en discreet. Wij leveren uw onderhoudsproducten voor uw pelletkachel of gaskachel af voor de deur, overal in Nederland en Vlaanderen!

Vragen over onze reinigingsproducten?

Heeft u vragen over het onderhouden van uw kachel of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Stuur ons dan een e-mail via ons online contactformulier of bel onze klantenservice tijdens de kantooruren.

Wij helpen u graag verder!