Installatieservice - Bakkerkachels - Wij helpen u graag verder!

Uw haard inbouwen en
vakkundig installeren

Bij de aankoop van een nieuwe haard hoort ook een deskundige installatieservice.
Van het inbouwen van de haard met brandwerend afwerkmateriaal tot het rookkanaal.

Uw kachel of haard vakkundig geïnstalleerd

Koopt u een kachel, haard of rookkanaal bij Bakkerkachels? Dan bent u verzekerd van een goede vakkundige plaatsing van uw kachel. Wij hechten veel waarde aan onze klanten en leveren daarom een hoog serviceniveau. We zullen er alles aan doen om te zorgen dat u niet in de kou zit. Voor pelletkachels hebben we daarom onze eigen servicemonteurs. Onze servicemonteurs zijn opgeleid door de fabrikanten waar we mee samenwerken. In combinatie met een onderhoudsovereenkomst dragen wij zorg voor een goede werking van uw kachel.

Bakkerkachels is aangesloten bij de stichting Nederlandse Haarden- en Kachelbranche. Hierdoor bent u verzekerd van een kwalitatieve installatie volgens de huidige richtlijnen.

 

Hoe gaan wij te werk?

Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Den Oever. Laat u inspireren door het vuur en adviseren door onze medewerkers. Heeft u een mooie kachel of haard op het oog? Dan stellen wij graag kosteloos en vrijblijvend een offerte voor u op. Als het nodig is komen wij de situatie graag bij u thuis bekijken en inmeten. Naast kwaliteit en veiligheid heeft uw tevredenheid onze hoogste prioriteit. Wij gaan door totdat u tevreden bent met het eindresultaat.

Wij kunnen onze installatieservice alleen aanbieden bij kachels en haarden de door ons zijn geleverd. Wij bieden geen installatieservice aan voor nieuwe en tweedehands kachels en haarden die niet bij ons zijn aangekocht.