Installatieservice - BakkerKachels - Wij helpen u graag verder!

Uw haard inbouwen en
vakkundig installeren

Bij de aankoop van een nieuwe haard hoort ook een deskundige installatieservice.
Van het inbouwen van de haard met brandwerend afwerkmateriaal tot het rookkanaal.

Uw kachel of haard vakkundig geïnstalleerd

Koopt u een kachel, haard of rookkanaal bij Bakkerkachels? Dan bent u verzekerd van een goede plaatsing van uw haard. In onze showroom wordt u geadviseerd door Cornelis Bakker. Cornelis heeft de Vakopleiding Installateur Haarden, Kachels en Rookkanalen succesvol afgerond en is daarom gecertificeerd DE-installateur (duurzame energie). Dit diploma is uitgegeven door de Stichting Nederlandse Haarden- en Kachelbranche (NHK). Daarnaast werken we direct samen met fabrikanten waardoor u profiteert van uitstekende service en fabrieksgaranties.

Heeft u een mooie kachel of haard op het oog? Dan stellen wij graag kosteloos en vrijblijvend een offerte voor u op. Als het nodig is komen wij de situatie graag bij u thuis bekijken en inmeten. Naast kwaliteit en veiligheid heeft uw tevredenheid onze hoogste prioriteit. Wij gaan door totdat u tevreden bent met het eindresultaat.

Let op, wij plaatsen en installeren alleen kachels en haarden de door ons zijn geleverd. Wij bieden geen installatieservice aan voor nieuwe en tweedehands kachels en haarden die niet bij ons zijn aangekocht.