Klantenservice - Bakkerkachels - Alles voor uw kachel of haard

Klantenservice

Verzendkosten

De verzendkosten in Nederland zijn € 6,95 en België € 8,95. Vanaf € 50,- wordt uw bestelling gratis bezorgd in Nederland en België.

Uw privacy

BakkerKachels respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. BakkerKachels zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Om veilig uw bestelling te kunnen plaatsen is uw verbinding met onze site beveiligd met een SSL-verbinding. Dit kunt u herkennen aan de vermelding van "https" in de adresbalk van uw webbrowser.

Retourneren

Hier vindt u informatie over het retourneren van onbeschadigde artikelen. U kunt de meeste artikelen die u bij ons gekocht heeft, tegen bepaalde voorwaarden retourneren binnen 30 kalenderdagen. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Bakkerkachels niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Van juist geretourneerde artikelen wordt het door u betaalde bedrag teruggestort op uw rekening. De kosten per retouraanvraag zijn € 4,95. Deze worden in mindering gebracht op de terugbetaling.

De terugstorttermijn gaat in op het moment dat uw retourzending door ons is verwerkt. U kunt het betaalde bedrag binnen 14 werkdagen na de verwerkingsdatum van uw retour of annulering op uw rekening verwachten. Wanneer u een artikel buiten de gestelde voorwaarden of zonder factuur of pakbon terugstuurt, dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen. Ook kunnen wij in dat geval besluiten om toekomstige bestellingen niet meer in behandeling te nemen.

Wilt u retourneren, neemt u dan contact met ons op via klantenservice@bakkerkachels.nl. Wij zullen u vervolgens een retourlabel sturen.

Contact met de klantenservice

Staat het antwoord op uw vraag niet op deze pagina en wilt u contact opnemen met de klantenservice? Dan kunt u bellen met +31 (0)227-511258, een e-mail sturen, of ons via Whatsapp bereiken.