Service en onderhoud - Onderhoudswerkzaamheden voor uw kachel!

Service en onderhoud

Wij vinden het belangrijk dat u veilig van een Bakkerkachels haard kunt genieten. Daarom kunt u ook bij ons terecht voor alle service en onderhoudswerkzaamheden aan uw kachel of haard. Regelmatig onderhoud is belangrijk voor een goede en veilige werking van uw pelletkachel. Hieronder leest u meer over de onderhoudswerkzaamheden en onze tarieven.

Onderhoudsbeurt pelletkachel

Om zoveel mogelijk rendement uit een pelletkachel te halen, gaan de rookgassen binnenin de kachel door verschillende kanalen om warmte uit de gassen te onttrekken. In deze kanalen, maar ook in de ventilatoren, vindt stofophoping plaats. Zonder service en onderhoud zal uw pelletkachel dichtslibben en slecht en gevaarlijk gaan branden. Regelmatig onderhoud is daarom noodzakelijk. Een onderhoudsbeurt omvat de volgende werkzaamheden:

Verbrandingskamer en de ruit reinigen
Interne luchtkanalen reinigen
Rookgasventilator reinigen (indien nodig)
Convectieventilator reinigen (indien aanwezig)
Sensoren reinigen
Kachel en elektrische componenten stofvrij maken
Pakkingen vervangen (indien nodig)

Onderhoudstarieven

Voor het onderhoud aan uw pelletkachel kunt u kiezen voor een eenmalige onderhoudsbeurt of voor een onderhoudsovereenkomst.

Service En Onderhoud

Voorrijkosten bij eenmalig onderhoud
Voorrijkosten tot 15 km gratis
Voorrijkosten 15-40 km €37,50
Voorrijkosten 40-80 km €60,00
Voorrijkosten 80+ km €120,00

* Het vegen van het rookkanaal is niet inbegrepen bij het onderhoud. Voor een meerprijs van € 15,00 vegen wij het rookkanaal i.c.m. een onderhoudsbeurt, mits het kanaal van onderaf geveegd kan worden en niet groter is dan Ø 100 mm.

Onderhoud aanvragen

Telefoon
Onderhoudsabonnement