Pelletkachels - Bakkerkachels

Wat is een pelletkachel?

Een pelletkachel is een kachel die brandt op geperste houtkorrels genaamd pellets. Het voordeel van een pelletkachel is dat u een kachel heeft op biobrandstof, met het gemak van een gaskachel. Een pelletkachel heeft veelal een computergestuurd systeem waardoor deze zichzelf kan ontsteken en bijvullen. Meestal is de kachel regelbaar met thermostaat en timer.

Een pelletkachel kopen

Wanneer u een pelletkachel bij Bakkerkachels koopt, kunt u er zeker van zijn dat u investeert in een van de hoogste kwaliteit. Geen idee welke pelletkachel het beste bij u past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.

U kunt alle mogelijkheden nu bekijken in ons assortiment. Pelletkachels bestellen gaat gemakkelijk en snel via de website door middel van een offerte.

De voordelen van een pelletkachel

Bij Bakkerkachels zijn we trots op onze collectie hoogwaardige pelletkachels. Om die reden delen wij graag de voordelen van pelletverwarming om u net zo enthousiast te maken over pelletkachels als wij:

Milieuvriendelijkheid: pelletkachels zijn een milieuvriendelijke keuze, omdat de pellets gemaakt zijn van samengeperst houtafval. Hierdoor verminderen ze de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en dragen ze bij aan een lagere CO2-uitstoot.

Efficiënte verwarming: pelletkachels zijn uiterst efficiënt. De pellets worden automatisch toegevoerd, waardoor de verbranding optimaal is. Dit resulteert in een hoog rendement en een effectieve verwarming van uw ruimte.

Kostenbesparend: door de efficiënte verbranding en de duurzaamheid van pelletkachels, zult u merken dat uw stookkosten aanzienlijk lager zijn. Pellets zijn over het algemeen ook goedkoper dan traditionele brandstoffen, wat leidt tot besparingen op de lange termijn.

Gemakkelijk in gebruik: pelletkachels zijn eenvoudig te bedienen. Met geautomatiseerde functies kunt u de temperatuur eenvoudig regelen en zelfs programmeerbare timers instellen. Dit biedt u het comfort van een warm huis zonder gedoe.

Duurzaamheid en veelzijdigheid: pelletkachels passen perfect in een duurzame levensstijl. De pellets zijn gemaakt van hernieuwbare materialen, en door hun veelzijdigheid kunnen ze verschillende ruimtes effectief verwarmen, waardoor u kunt kiezen voor een groenere verwarmingsoplossing.

Bijbehorende houtpellets

Bent u op zoek naar kwalitatieve ENplus A1 houtpellets voor een goede prijs? Dan adviseren wij de houtpellets van Masterfire of Pure Power. Wilt u de pellets eerst proberen of wilt u geen volledige pallet bestellen? Dan kunt u bij ons terecht voor losse zakken.

Onze merken pelletkachels

Wij bieden veel belang aan kwaliteit. Daarom hebben wij gekozen voor een selectief aantal merken dat hoogwaardige pelletkachels maakt en een hoog serviceniveau levert.Wij kunnen de complete installatie en afstelling voor u verzorgen. Daarnaast profiteert u van onze onderhoudsservice. Wij kunnen de periodieke onderhoudsbeurten uitvoeren en storingen verhelpen.
Tijdens uw bezoek aan onze showroom maakt u kennis met de pelletkachels van de merken:

Nordic Fire

Duroflame

Montraux