Nordic Fire Finn Petite - Bakkerkachels
Nordic Fire Finn Petite
Nordic Fire Finn Petite
Nordic Fire Finn Petite

Nordic Fire Finn Petite

De Finn Petite, het kleinste model pelletkachel in het Nordic Fire assortiment, is ontworpen met compacte ruimtes in gedachten. Met een hoogte van slechts 70 cm past deze perfect onder kleine (bestaande) schouwen. Deze kachel straalt een solide en duurzame uitstraling uit, dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen.

Op het eerste gezicht lijkt de Finn op een traditionele houtkachel, en dat is geen toeval. Deze kleine pelletkachel is namelijk geïnspireerd op de succesvolle Fjord houtkachel serie. De karakteristieke vormgeving en stoere scharnierpunten van de Fjord zijn terug te vinden in de Finn. Het convectierooster, dat warme lucht door de ruimte verspreidt, is subtiel geïntegreerd tussen de deur en de bovenkap. Door zijn pootjes krijgt de kachel een gezellige en lichte uitstraling.

De gebogen hoeken zorgen voor een elegante afwerking en doordat de zijkanten bijna volledig uit één paneel bestaan, heeft de pelletkachel Finn een rustig en evenwichtig karakter.

Deze pelletkachel is standaard uitgerust met tal van innovatieve functies, waaronder een handige WIFI-regeling waarmee u de kachel vanaf elke locatie kunt bedienen via een mobiele app. De vernieuwende vijzelmotor werkt continu op een lage snelheid, waardoor het storende start/stop-geluid tot het verleden behoort. Bovendien beschikt de Finn over een relaxmodus voor de ventilator, waardoor u deze op de laagste stand kunt inschakelen, ongeacht het vermogen waarop de kachel brandt. Dit minimaliseert het geluidsniveau van de pelletkachel tot een minimum. Lees meer

Vanaf

 3.882,00
Op verlanglijstje

Productinformatie

De pelletkachels van Nordic Fire zijn een bron van talloze voordelen. Een Nordic Fire pelletkachel is aanzienlijk zuiniger, fluisterstil, vergt minder onderhoud en heeft een langere levensduur. Bovendien bieden de pelletkachels van Nordic Fire een prachtig vlameffect dankzij de geavanceerde verbrandingstechnologie.Standaard uitgerust met een afstandsbediening en WIFI-functionaliteit. Dankzij jarenlange innovatie staat Nordic Fire aan de top van de branche. Het uitgebreide assortiment en de indrukwekkende technologie maken dat vele klanten voor onze pelletkachels kiezen. Nordic Fire biedt een garantie van maar liefst 5 jaar op uw pelletkachel.

Specificaties

Gewicht
165 kg
Afmetingen
54 × 50 × 70 cm
Energielabel

A+

Vermogen min-max (kW)

2,5 – 6,4

Brandstof

Houtpellets

Merk

Nordic Fire

Reviews
0 beoordelingen

Beoordeling