Nordic Fire Finn met voetjes - Bakkerkachels
Nordic Fire Finn met voetjes
Nordic Fire Finn met pootjes
Nordic Fire Finn met voetjes
Nordic Fire Finn met pootjes
Nordic Fire Finn Speksteen

Nordic Fire Finn met voetjes

De Finn pelletkachel is een compact en laag model, perfect geschikt voor plaatsing in een nis of bestaande schouw vanwege zijn bescheiden formaat. Deze kachel is vervaardigd uit hoogwaardige materialen, wat resulteert in een robuuste en duurzame uitstraling.

Op het eerste gezicht lijkt de Finn op een traditionele houtkachel, en dat is geen toeval. Deze kleine pelletkachel is namelijk geïnspireerd op het succes van de Fjord houtkachelserie. De kenmerkende vormgeving en stoere scharnierpunten van de Fjord zijn ook terug te vinden op de Finn. Het convectierooster, dat warme lucht de ruimte inblaast, is subtiel geïntegreerd tussen de deur en de bovenkap. Dankzij de pootjes waarop de pelletkachel rust, straalt de kachel een gezellige en lichte sfeer uit.

De gebogen hoeken zorgen voor een elegante afwerking, en doordat de zijkanten bijna volledig uit één paneel bestaan, heeft de Finn pelletkachel een rustige uitstraling.

Deze pelletkachel is standaard uitgerust met tal van innovatieve opties, zoals een WIFI-regeling waarmee u de kachel vanaf elke locatie met de mobiele app kunt bedienen. De vernieuwende vijzelmotor draait continu op een lage snelheid, waardoor het storende start/stop-geluid tot het verleden behoort. Daarnaast beschikt de Finn over een relaxmodus voor de ventilator, waardoor deze op de laagste stand kan worden ingeschakeld, ongeacht het vermogen waarop de kachel brandt. Dit minimaliseert het geluidsniveau van de pelletkachel tot een minimum. Lees meer

Vanaf

 3.975,00
Op verlanglijstje

Productinformatie

De pelletkachels van Nordic Fire zijn een bron van talloze voordelen. Een Nordic Fire pelletkachel is aanzienlijk zuiniger, fluisterstil, vergt minder onderhoud en heeft een langere levensduur. Bovendien bieden de pelletkachels van Nordic Fire een prachtig vlameffect dankzij de geavanceerde verbrandingstechnologie.Standaard uitgerust met een afstandsbediening en WIFI-functionaliteit. Dankzij jarenlange innovatie staat Nordic Fire aan de top van de branche. Het uitgebreide assortiment en de indrukwekkende technologie maken dat vele klanten voor onze pelletkachels kiezen. Nordic Fire biedt een garantie van maar liefst 5 jaar op uw pelletkachel.

Specificaties

Gewicht
170 kg
Afmetingen
54 × 50 × 75 cm
Energielabel

A+

Vermogen min-max (kW)

2,5 – 6,4

Brandstof

Houtpellets

Merk

Nordic Fire

Reviews
0 beoordelingen

Beoordeling