Nordic Fire Fenna - Bakkerkachels
Nordic Fire Fenna
Nordic Fire Fenna
Nordic Fire Fenna

Nordic Fire Fenna

De compacte pelletkachel Fenna is ontworpen om perfect onder een schouw te passen, dankzij zijn opvallend compacte formaat. Met zijn unieke eigenschap van een glasruit aan drie zijden, biedt deze kachel een adembenemend zicht op het vuur vanuit elke hoek. Het robuuste en duurzame uiterlijk zorgt ervoor dat deze kachel in elk interieur tot zijn recht komt.

Standaard is de Fenna uitgerust met verschillende innovatieve opties, waaronder een WIFI-regeling waarmee je de pelletkachel vanaf elke locatie kunt bedienen via de mobiele app. De innovatieve vijzelmotor werkt continu op een lage snelheid, waardoor het vervelende start/stop geluid tot het verleden behoort.

Met de relaxventilator van de Fenna kan de ventilator op de laagste stand worden ingeschakeld, ongeacht het vermogen waarop de kachel brandt. Dit resulteert in een minimaal geluidsniveau van de pelletkachel. Lees meer

Vanaf

 4.473,00
Op verlanglijstje

Productinformatie

De pelletkachels van Nordic Fire zijn een bron van talloze voordelen. Een Nordic Fire pelletkachel is aanzienlijk zuiniger, fluisterstil, vergt minder onderhoud en heeft een langere levensduur. Bovendien bieden de pelletkachels van Nordic Fire een prachtig vlameffect dankzij de geavanceerde verbrandingstechnologie.Standaard uitgerust met een afstandsbediening en WIFI-functionaliteit. Dankzij jarenlange innovatie staat Nordic Fire aan de top van de branche. Het uitgebreide assortiment en de indrukwekkende technologie maken dat vele klanten voor onze pelletkachels kiezen. Nordic Fire biedt een garantie van maar liefst 5 jaar op uw pelletkachel.

Specificaties

Gewicht
170 kg
Afmetingen
54 × 50 × 75 cm
Energielabel

A+

Vermogen min-max (kW)

2,5 – 6,4

Brandstof

Houtpellets

Merk

Nordic Fire

Reviews
0 beoordelingen

Beoordeling