Elektrische haarden- en kachels | BakkerKachels.nl

Prijs

tot

Soort haard

Kleur

Toon meer

Toon minder

Elektrische haarden

U wilt een openhaard, maar u heeft geen schoorsteen? Dan zijn elektrische haarden dé oplossing! Ze hebben geen ventilatie nodig en kunnen overal geïnstalleerd worden waar u een elektriciteitsaansluiting heeft. Hoewel een schoorsteen niet nodig is, moet u mogelijk wat boor- of constructiewerk uitvoeren. Vooral als u een holte moet creëren voor een elektrische inzethaard. Zodra ze zijn geïnstalleerd, steekt u ze gewoon in een stopcontact en zet u ze aan. Vervolgens kunt u mantels, inserts en logs toevoegen om uw elektrische haard het uiterlijk van het echte werk te geven!

16 Resultaten

Toon per:

Sorteren op:

Filter

Meer informatie

BakkerKachels heeft een elektrische haard voor elke smaak, modern of klassiek. Onze producten hebben niet alleen instelbare kleuren voor achtergrondverlichting en realistische LED-vlammen tijdens het verwarmen, ze zijn ook verkrijgbaar als stand-alone displays. Ze worden ook geleverd met SAA-, CE- en oververhittingsbeveiliging voor een maximale veiligheid en gegarandeerde gemoedsrust.

Wanneer u een sfeerhaard bij ons koopt, kunt u er zeker van zijn dat u investeert in een hoogwaardige verwarming die vele winters meegaat en gegarandeerd de esthetiek van uw huis zal aanvullen.Of u nu een traditionele elektrische openhaard, een moderne of een prachtige klassieke elektrische haard wilt, u zult geen schoorsteen meer wensen als u ziet wat uw mogelijkheden zijn in ons assortiment!

Uw elektrische sfeerhaard kopen, is niet moeilijk. Bestel bij BakkersKachels en wij leveren uw kachel direct bij u thuis. Wij leveren overal in Nederland.

Heeft u vragen over ons assortiment, stuur ons dan een e-mail via ons online contactformulier of bel onze klantenservice tijdens de kantooruren.

Wij helpen u graag verder!