Elektrische haarden- en kachels | BakkerKachels.nl

Prijs

tot

Merk

Soort haard

Kleur

Elektrische haarden

U wilt een openhaard, maar u heeft geen schoorsteen? Dan zijn elektrische haarden dé oplossing! Ze hebben geen ventilatie nodig en kunnen overal geïnstalleerd worden waar u een elektriciteitsaansluiting heeft. Hoewel een schoorsteen niet nodig is, moet u mogelijk wat boor- of constructiewerk uitvoeren. Vooral als u een holte moet creëren voor een elektrische inzethaard. Zodra ze zijn geïnstalleerd, steekt u ze gewoon in een stopcontact en zet u ze aan. Vervolgens kunt u mantels, inserts en logs toevoegen om uw elektrische haard het uiterlijk van het echte werk te geven!

15 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteren op:

Elektrische haard kiezen

Het kiezen van een elektrische haard is geen gemakkelijke keuze. Een elektrische haard wordt ook vaak wel een sfeerhaard genoemd omdat een elektrische haard een unieke sfeer aanbrengt bij u thuis of op kantoor. Twijfelt u welke elektrische haard het beste bij u past? Breng een bezoekje aan onze showroom in Den Oever! In onze showroom wordt u bijgestaan door een team van deskundige medewerkers die precies weten welke elektrische haard het beste bij u past. Ook kunt u hier terecht voor alle informatie rondom de plaatsing van uw haard.

Ons aanbod elektrische haarden

Bakkerkachels heeft een elektrische haard voor elke smaak, modern of klassiek. Onze elektrische haarden hebben niet alleen instelbare kleuren voor achtergrondverlichting en realistische LED-vlammen tijdens het verwarmen, ze zijn ook verkrijgbaar als stand-alone displays. Daarnaast worden onze elektrische haarden ook geleverd met SAA-, CE- en oververhittingsbeveiliging voor een maximale veiligheid en gegarandeerde gemoedsrust.

Elektrische haard kopen

Wanneer u een sfeerhaard bij Bakkerkachels koopt, kunt u er zeker van zijn dat u investeert in een hoogwaardige verwarming die vele winters meegaat en gegarandeerd de esthetiek van uw huis zal aanvullen. Of u nu een traditionele elektrische openhaard, een moderne of een prachtige klassieke elektrische haard wilt, u zult geen schoorsteen meer wensen als u ziet wat uw mogelijkheden zijn in ons assortiment. Een elektrische haard kopen gaat snel en gemakkelijk via onze website. Dankzij de beveiligde iDeal betaling is uw bestelling altijd veilig en discreet. Wij leveren uw sfeerhaard af voor de deur, overal in Nederland!

Vragen over onze elektrische haarden?

Mocht u vragen hebben over onze elektrische haarden of de installatie hiervan, stuur ons dan een e-mail via ons online contactformulier of bel onze klantenservice tijdens de kantooruren.

Wij helpen u graag verder!