E-Slim Linear 1200/450 I elektrische inbouwhaard - Bakkerkachels
E-Slim Linear 1200/450 I
E-SliM Linear
E-SliM Linear 1200/450 I

E-Slim Linear 1200/450 I elektrische inbouwhaard

Merk: Faber

De nieuwste waterdamptechnologie van de e-Slim Linear Burner biedt een vuurbeeld dat zijn oorsprong deelt met onze e-Matrix haarden. Door de combinatie van opwervelende koudwaterdamp en speciale (LED-)verlichting ontstaan 100% veilige, fascinerende en volledig driedimensionale vlammen. Uniek en altijd veranderlijk! Bovendien beschikt de e-Slim Linear standaard over een instelbaar multicolour vuurbeeld en bovenverlichting.

De innovatieve e-Slim Linear herdefinieert de hoogwaardige elektrische haard. Want dankzij de opvallende geringe inbouwdiepte kun je het verbluffend echte vuurbeeld dat bestaat uit licht en waterdamp nu op nóg meer plekken inbouwen dan ooit tevoren. Verkrijgbaar in 3 breedtes, voor een sfeervolle verrijking van elke wand, elk concept, op elke locatie. Een eindeloze mogelijkheid om verantwoord met vuur te spelen!

Ultiem gebruiksgemak; manueel, met afstandsbediening of app.

Gepatenteerd Comfortsaver verwarmingssysteem (max. 2 kW).Leverbaar in 3 breedtes, tot ruim 2 meter vuurbeeld, ideaal voor toepassing in een Cinewall.

Uniek gepatenteerd driedimensionaal “levend” vuurbeeld op basis van waterdamp; 100% haardbeleving. Lees meer

Vanaf

Op verlanglijstje

Productinformatie

Doordat elektrische haarden geen uitstoot of verontreinigende stoffen uitstoten, zijn elektrische haarden milieuvriendelijk, energiezuinig en duurzaam.

Met een elektrische haard kunt u niet alleen een warme en knusse sfeer creëren, maar ook een bijdrage leveren aan een duurzamere planeet.

Ze zetten vrijwel alle gebruikte energie om in warmte, wat resulteert in aanzienlijke besparingen op de energierekening. Daarnaast zijn ze gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken, omdat ze geen as of roet produceren.

Van gestroomlijnde, slanke ontwerpen die perfect passen in een cinewall, tot verticaal georiënteerde blikvangers die ideaal zijn om een indrukwekkend middelpunt te vormen in uw interieur.

Specificaties

Afmetingen
117 × 44 cm
Merk

Faber

Soort haard

Inbouwhaard

Vuurbeeld

Waterdamp 3 dimensionaal

Zicht op het vuur

Eénzijdig

Reviews
0 beoordelingen

Beoordeling