Onderhoud voor uw kachel of openhaard | BakkerKachels.nl

Prijs

tot

Reviewscore

Onderhoudsproducten

Kleur

Afmetingen

Onderhoudsproducten voor uw openhaard of kachel

Het hebben van een kachel of open haard is leuk, maar vergt zo nu en dan ook het nodige onderhoud. Wij bieden een ruim assortiment om uw kachel in de optimale staat te houden. Van schoonmaakproducten tot aan borstels om te poetsen. Kunt u het niet helemaal vinden? Of weet u niet welke producten geschikt zijn voor uw kachel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.

25 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteren op:

Pelletkachel en gaskachel onderhoud

Om uw kachel in een goede staat te houden is het belangrijk uw kachel te blijven onderhouden. Bij Bakkerkachels hebben wij een ruim assortiment producten om uw pelletkachel of gaskachel te onderhouden. Met het tijdig onderhouden van uw kachel voorkomt u dat de kwaliteit van het verbanden verslechterd en uw rendement van een hoog niveau blijft.

Ons aanbod onderhoudsproducten

Om uw pelletkachel of gaskachel op de juiste manier te kunnen onderhouden zijn onderhoudsproducten van een hoge kwaliteit van cruciaal belang. Bij Bakkerkachels kunt u kiezen uit een ruim assortiment onderhoudsproducten, waaronder kachelkoorden, kachelruitjes en vuurvaste lijm. Daarnaast wordt ons assortiment onderhoudsproducten binnen 1 tot 3 werkdagen bij u thuis geleverd indien voorradig.

Twijfelt u wat u nodig heeft voor uw onderhoud? Neem gerust contact met ons op en wij adviseren u graag.

Onderhoudsproducten kopen

Wanneer u onderhoudsproducten voor uw pelletkachel of gaskachel bij Bakkerkachels koopt, kunt u er zeker van zijn dat u investeert in onderhoudsproducten van de hoogste kwaliteit. Weet u niet welke producten geschikt zijn voor uw kachel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.

U kunt alle mogelijkheden nu bekijken in ons assortiment. Onderhoudsproducten kopen gaat snel en gemakkelijk via onze website. Dankzij de beveiligde iDeal betaling is uw bestelling altijd veilig en discreet. Wij leveren uw onderhoudsproducten voor uw pelletkachel of gaskachel af voor de deur, overal in Nederland!

Uw gaskachel of pelletkachel laten onderhouden

Bij Bakkerkachels kunt u ervoor kiezen om zelf uw kachel schoon te maken, maar ook om dit te laten doen. Bij ons kunt u terecht voor alle service en onderhoudswerkzaamheden aan uw kachel of haard. Deze service bieden wij alleen aan voor kachels en haarden die zijn aangekocht bij Bakkerkachels.

Heeft u vragen over het onderhouden van uw kachel of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Stuur ons dan een e-mail via ons online contactformulier of bel onze klantenservice tijdens de kantooruren.

Wij helpen u graag verder!