D.K. Therm hittebestendige lak
Afleveren naar uw wensen
Deskundig advies
Snelle levering
D.K. Therm hittebestendige verf

D.K. Therm hittebestendige verf

 12,50
In winkelmand

D.K. Therm hittebestendige verf

2 beoordelingen

Met de hoogwaardige hittebestendige lak van D.K. Therm is uw houtkachel weer als nieuw. De lak is eenvoudig te verwerken en leverbaar in diverse kleuren. Lees meer

Alternatieve producten

Productinformatie

Hooghittebestendige luchtdrogende decoratieve verf voor ondergronden die regelmatig onderhevig zijn aan hoge temperaturen vanaf 350°C zoals ovens, kachels, kachelbuizen, barbecues, uitlaten en andere thermisch hoogbelaste apparaten en installaties.

Gebruiksaanwijzing

De ondergrond moet schoon, droog en vetvrij zijn. Losse verflagen en roest verwijderen, en hierna schuren. Spuitbus hard schudden voor gebruik voor minstens 1 minuut na het vrij komen van het mengkogeltje. Proefspuiten en kleur testen. Spuitbus verticaal houden. Spuitafstand 20-30 cm van het object. Dunne lagen spuiten. Na gebruik spuitbus omdraaien en ventiel leegspuiten.

Belangrijke informatie

Dikke verflagen vermijden omdat deze tot bastvorming en afbladderen bij temperatuurwisselingen kunnen leiden. Een optimale uitharding gebeurt bij 30 minuten/250°C of bij het eerste gebruik van het apparaat op maximale temperatuur. Tijdens deze fase dient u rekening te houden met een rookontwikkeling en reukhinder waardoor het aangeraden is personen niet in de ruimte te laten, vooral zwangere vrouwen, kleine kinderen en eventueel huisdieren niet.

Reviews
2 beoordelingen
8/10

"hittebestendige lak"

Door Roland op 24 juni 2014

prima lak makkelijk op te brengen.

10/10

"Een top bedrijf"

Door Henk Tweeboom op 5 mei 2014

ik zou er zeker nog meer gaan bestellen
goede service en vriendelijk aan de telefoon het zijn mensen die mee denken over de dingen die je besteld.

Gr Henk Tweeboom

Beoordeling