Alles om uw schoorsteen te vegen! | BakkerKachels.nl | Veegsets

Prijs

tot

Reviewscore

Veegmateriaal

Afmetingen

Schoorsteen veegset kiezen

Het grootste voordeel van een schoorsteen veegset is dat u zelf uw schoorsteen kan vegen. Bij Bakkerkachels is het mogelijk om kant- en klare schoorsteenveegsets te kopen en om uw schoorsteenveegset zelf samen te stellen. Zo bieden wij bij Bakkerkachels een kogelveegset (borstel, harpsluiting, schroefoog, kogel en touw) aan. Met de kogelveegset laat u een kogel door het rookkanaal zakken waardoor uw rookkanaal op een effectieve manier gereinigd wordt. Zoals eerder benoemd, kunt u ook uw veegset zelf samenstellen met flexibele stokken.

Ons aanbod staalborstels en nylonborstels

Om uw schoorsteenkanaal op een effectieve manier te kunnen reinigen is een goede borstel van cruciaal belang. U kunt kiezen uit een stalen borstel of een nylonborstel. Welke u kiest is afhankelijk van uw schoorsteenkanaal. Voor het vegen van een stenen schoorsteen gebruikt u een stalen borstel. Voor rvs-kanalen gebruikt u de nylonborstel.

Bij Bakkerkachels hebben wij een zeer ruim aanbod staal- en nylon borstels. Onze borstels zijn verkrijgbaar in verschillende soorten afmetingen. Dit zorgt ervoor dat wij voor vrijwel ieder rookkanaal de juiste borstel in ons assortiment hebben

Schoorsteen veegset kiezen

Wanneer u een schoorsteenveegset bij Bakkerkachels koopt, kunt u er zeker van zijn dat u investeert in een veegset die vele jaren meegaat en gegarandeerd het vuil uit uw rookkanaal zal verwijderen. Of u nu een kant en klare set koopt of zelf uw set samenstelt, u zult merken dat het zelf schoonmaken van uw rookkanaal u veel geld zal besparen. Bekijk nu de mogelijkheden  in ons assortiment.

Een schoorsteenveegset kopen gaat snel en gemakkelijk via onze website. Dankzij de beveiligde iDeal betaling is uw bestelling altijd veilig en discreet. Wij leveren uw sfeerhaard af voor de deur, overal in Nederland!

Stel zelf uw schoorsteen veegset samen

De beste methode om uw rookkanaal te vegen is met behulp van flexibele stokken. U kiest het gewenste type stokken. Alle borstels passen op de leverbare stokken. Het verschil tussen de verschillende typen stokken is de kwaliteit. De zwarte stokken zijn het voordeligst, geschikt voor incidenteel gebruik. Deze worden gevolgd door de blauwe stokken en de professionele groene stokken. Als hulpmiddel kunt u de universele veer gebruiken om een kanaal met bochten te vegen. De universele veer plaatst u tussen de borstel en de flexibele stok.

Mocht u vragen hebben over het zelf samenstellen van uw schoorsteen veegset, stuur ons dan een e-mail via ons online contactformulier of bel onze klantenservice tijdens de kantooruren.

Wij helpen u graag verder!