E-Box 1000-450 I elektrische inbouwhaard - Bakkerkachels
E-Box 1000-450 I
E-Box 1000-450 I
E-Box 1000-450 I
E-Box 1000-450 I

E-Box 1000-450 I elektrische inbouwhaard

De Faber e-Box elektrische haard is speciaal ontworpen voor bewuste liefhebbers van haarden die op zoek zijn naar een volwaardig en toekomstbestendig alternatief voor een sfeervolle gas- of houthaard, zonder afbreuk te doen aan de prijs-kwaliteitsverhouding. Deze nieuwe elektrische sfeerhaarden bieden een unieke oplossing om volop te genieten van een wervelend, sfeervol vuur, zonder de traditionele beperkingen die vaak gepaard gaan met de installatie van een gas- of houthaard.

Met eenvoudige bediening via afstandsbediening, instelbare warmte tot maximaal 1 kW en geen noodzaak voor een rookgasafvoer, zijn ze geschikt voor gebruik op elke locatie. Het unieke gepatenteerde driedimensionale "levende" vuurbeeld op basis van waterdamp biedt een ongeëvenaarde haardervaring. Lees meer

Vanaf

Op verlanglijstje

Productinformatie

Doordat elektrische haarden geen uitstoot of verontreinigende stoffen uitstoten, zijn elektrische haarden milieuvriendelijk, energiezuinig en duurzaam.

Met een elektrische haard kunt u niet alleen een warme en knusse sfeer creëren, maar ook een bijdrage leveren aan een duurzamere planeet.

Ze zetten vrijwel alle gebruikte energie om in warmte, wat resulteert in aanzienlijke besparingen op de energierekening. Daarnaast zijn ze gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken, omdat ze geen as of roet produceren.

Van gestroomlijnde, slanke ontwerpen die perfect passen in een cinewall, tot verticaal georiënteerde blikvangers die ideaal zijn om een indrukwekkend middelpunt te vormen in uw interieur.

Specificaties

Afmetingen
103,2 × 36,8 cm
Merk

Faber

Soort haard

Inbouwhaard

Vuurbeeld

Waterdamp 3 dimensionaal

Warmteafgifte

1 kW

Zicht op het vuur

Eénzijdig

Reviews
0 beoordelingen

Beoordeling