E-Matrix Linear 1050-400 II elektrische inbouwhaard - Bakkerkachels
E-Matrix Linear 1050-400 II
E-Matrix Linear 1050-400 II
E-Matrix Linear 1050-400 II
E-Matrix Linear 1050-400 II
E-Matrix Linear 1050-400 II

E-Matrix Linear 1050-400 II elektrische inbouwhaard

Onze e-Matrix Lineair elektrische haard, met zijn strakke, lage panoramische ontwerp, biedt een verrassend stijlvolle manier om het unieke vuurbeeld, decoratie en levendige gloeibed (optioneel) tot hun recht te laten komen. Of je nu kiest voor een haarddecoratie van stenen of kristallen, het past allemaal perfect bij het interieur. Dit eigentijdse ontwerp, gecombineerd met het ontbreken van een schoorsteen en gasaansluiting, biedt een unieke vrijheid voor opvallend en tegelijk duurzaam interieurdesign.

Je kunt de warmte naar wens instellen, tot een maximum van 2 kW. Deze haard is ideaal voor toepassing in een Cinewall, en met een vuurbeeld dat tot wel 130 cm lang kan zijn, biedt het een extra brede en lage elektrische haard. Het unieke gepatenteerde driedimensionale "levende" vuurbeeld op basis van waterdamp zorgt voor een authentieke haardbeleving, waardoor je 100% van de sfeer kunt genieten. Lees meer

Vanaf

Op verlanglijstje

Productinformatie

Doordat elektrische haarden geen uitstoot of verontreinigende stoffen uitstoten, zijn elektrische haarden milieuvriendelijk, energiezuinig en duurzaam.

Met een elektrische haard kunt u niet alleen een warme en knusse sfeer creëren, maar ook een bijdrage leveren aan een duurzamere planeet.

Ze zetten vrijwel alle gebruikte energie om in warmte, wat resulteert in aanzienlijke besparingen op de energierekening. Daarnaast zijn ze gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken, omdat ze geen as of roet produceren.

Van gestroomlijnde, slanke ontwerpen die perfect passen in een cinewall, tot verticaal georiënteerde blikvangers die ideaal zijn om een indrukwekkend middelpunt te vormen in uw interieur.

Specificaties

Afmetingen
35,1 × 107,4 × 40 cm
Merk

Faber

Soort haard

Inbouwhaard

Vuurbeeld

Waterdamp 3 dimensionaal

Zicht op het vuur

Tweezijdig

Warmteafgifte

1 kW – 2 kW

Reviews
0 beoordelingen

Beoordeling