E-Matrix Linear 1300-400 II elektrische inbouwhaard - Bakkerkachels
E-Matrix Linear 1300-400 II
E-Matrix Linear 1300-400 II
E-Matrix Linear 1300-400 II
E-Matrix Linear 1300-400 II

E-Matrix Linear 1300-400 II elektrische inbouwhaard

Ontdek de pracht van onze e-Matrix Lineair elektrische haard, met zijn elegante lage panoramische design waarin het unieke vuurbeeld, de decoratieve elementen en het levendige gloeibed (optioneel) op een opvallend stijlvolle manier tot hun recht komen. Wil je een haarddecoratie van stenen of kristallen? Het kan allemaal! Het eigentijdse ontwerp, samen met het ontbreken van een schoorsteen en gasaansluiting, biedt een unieke vrijheid voor opvallend en tegelijk duurzaam interieurdesign.

De warmte is volledig instelbaar naar jouw voorkeur, met een maximum van 2 kW. Deze haard is ideaal voor integratie in een Cinewall, met zijn extra brede en lage ontwerp dat een vuurbeeld tot wel 130 cm lang biedt. Geniet van het unieke gepatenteerde driedimensionale "levende" vuurbeeld op basis van waterdamp, voor een haardervaring die je voor 100% meevoert. Lees meer

Vanaf

Op verlanglijstje

Productinformatie

Doordat elektrische haarden geen uitstoot of verontreinigende stoffen uitstoten, zijn elektrische haarden milieuvriendelijk, energiezuinig en duurzaam.

Met een elektrische haard kunt u niet alleen een warme en knusse sfeer creëren, maar ook een bijdrage leveren aan een duurzamere planeet.

Ze zetten vrijwel alle gebruikte energie om in warmte, wat resulteert in aanzienlijke besparingen op de energierekening. Daarnaast zijn ze gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken, omdat ze geen as of roet produceren.

Van gestroomlijnde, slanke ontwerpen die perfect passen in een cinewall, tot verticaal georiënteerde blikvangers die ideaal zijn om een indrukwekkend middelpunt te vormen in uw interieur.

Specificaties

Afmetingen
35,1 × 132,4 × 40 cm
Merk

Faber

Soort haard

Inbouwhaard

Vuurbeeld

Waterdamp 3 dimensionaal

Zicht op het vuur

Tweezijdig

Warmteafgifte

1 kW – 2 kW

Reviews
0 beoordelingen

Beoordeling