E-Matrix Linear 1300-400 I elektrische inbouwhaard - Bakkerkachels
E-Matrix Linear 1300-400 I
E-Matrix Linear 1300-400 I
E-Matrix Linear 1300-400 I
E-Matrix Linear 1300-400 I
E-Matrix Linear 1300-400 I

E-Matrix Linear 1300-400 I elektrische inbouwhaard

Ontdek de verfijning van ons e-Matrix Lineair elektrisch haardvuur, gehuld in een elegant laag panoramisch ontwerp dat het unieke vuurspel, de decoratieve elementen en het levendige gloeibed (optioneel) op een opvallend stijlvolle wijze presenteert. Of je nu kiest voor een haarddecoratie van stenen of kristallen, het past naadloos bij je interieur. Het eigentijdse ontwerp, gecombineerd met het ontbreken van een schoorsteen en gasaansluiting, biedt een vrijheid voor opvallend en duurzaam interieurdesign.

De warmte is volledig instelbaar naar jouw voorkeur, met een maximum van 2 kW, waardoor je altijd een comfortabele omgeving kunt creëren. Deze haard is perfect geschikt voor integratie in een Cinewall, met zijn extra brede en lage ontwerp dat een vuurbeeld tot wel 130 cm lang biedt. Geniet van het unieke gepatenteerde driedimensionale "levende" vuurspel op basis van waterdamp, voor een haardervaring die voor 100% natuurgetrouw is. Lees meer

Vanaf

Op verlanglijstje

Productinformatie

Doordat elektrische haarden geen uitstoot of verontreinigende stoffen uitstoten, zijn elektrische haarden milieuvriendelijk, energiezuinig en duurzaam.

Met een elektrische haard kunt u niet alleen een warme en knusse sfeer creëren, maar ook een bijdrage leveren aan een duurzamere planeet.

Ze zetten vrijwel alle gebruikte energie om in warmte, wat resulteert in aanzienlijke besparingen op de energierekening. Daarnaast zijn ze gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken, omdat ze geen as of roet produceren.

Van gestroomlijnde, slanke ontwerpen die perfect passen in een cinewall, tot verticaal georiënteerde blikvangers die ideaal zijn om een indrukwekkend middelpunt te vormen in uw interieur.

Specificaties

Afmetingen
130 × 40 cm
Merk

Faber

Soort haard

Inbouwhaard

Vuurbeeld

Waterdamp 3 dimensionaal

Zicht op het vuur

Eénzijdig

Warmteafgifte

1 kW – 2 kW

Reviews
0 beoordelingen

Beoordeling