E-Matrix Linear 1050-400 III elektrische inbouwhaard - Bakkerkachels
E-Matrix Linear 1050-400 III
E-Matrix Linear 1050-400 III
E-Matrix Linear 1050-400 III
E-Matrix Linear 1050-400 III
E-Matrix Linear 1050-400 III

E-Matrix Linear 1050-400 III elektrische inbouwhaard

Ontdek de moderne elegantie van onze e-MatriX Lineair elektrische haard, met zijn gestroomlijnde panoramische ontwerp dat het unieke vuurbeeld, de decoratie en het levendige gloeibed (optioneel) op een verrassend stijlvolle manier tot leven brengt. Of je nu kiest voor een haarddecoratie van stenen of kristallen, het past perfect bij je interieur. Het eigentijdse ontwerp, gecombineerd met het ontbreken van een schoorsteen en gasaansluiting, biedt een unieke vrijheid voor opvallend en toch duurzaam interieurdesign.

De warmte is naar wens instelbaar, tot een maximum van 2 kW, waardoor je altijd een comfortabele omgeving kunt creëren. Deze haard is ideaal voor integratie in een Cinewall, en met zijn extra brede en lage ontwerp biedt hij een vuurbeeld tot wel 130 cm lang. Geniet van het unieke gepatenteerde driedimensionale "levende" vuurbeeld op basis van waterdamp, waardoor je gegarandeerd een authentieke haardbeleving ervaart. Lees meer

Vanaf

Op verlanglijstje

Productinformatie

Doordat elektrische haarden geen uitstoot of verontreinigende stoffen uitstoten, zijn elektrische haarden milieuvriendelijk, energiezuinig en duurzaam.

Met een elektrische haard kunt u niet alleen een warme en knusse sfeer creëren, maar ook een bijdrage leveren aan een duurzamere planeet.

Ze zetten vrijwel alle gebruikte energie om in warmte, wat resulteert in aanzienlijke besparingen op de energierekening. Daarnaast zijn ze gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken, omdat ze geen as of roet produceren.

Van gestroomlijnde, slanke ontwerpen die perfect passen in een cinewall, tot verticaal georiënteerde blikvangers die ideaal zijn om een indrukwekkend middelpunt te vormen in uw interieur.

Specificaties

Afmetingen
35,1 × 109,7 × 40 cm
Merk

Faber

Soort haard

Inbouwhaard

Vuurbeeld

Waterdamp 3 dimensionaal

Zicht op het vuur

Driezijdig

Warmteafgifte

1 kW – 2 kW

Reviews
0 beoordelingen

Beoordeling