E-Box 1000-450 ST elektrische inbouwhaard - Bakkerkachels
E-Box 1000-450 ST
E-Box 1000-450 ST
E-Box 1000-450 ST
E-Box 1000-450 ST
E-Box 1000-450 ST

E-Box 1000-450 ST elektrische inbouwhaard

De Faber e-Box elektrische haard is speciaal ontworpen voor bewuste liefhebbers van haarden die op zoek zijn naar een volwaardig en toekomstbestendig alternatief voor een sfeervolle gas- of houthaard, zonder in te leveren op de prijs-kwaliteitsverhouding. Met de nieuwe Faber e-Box elektrische sfeerhaarden geniet je van een levendig en sfeervol vuur, zonder de traditionele beperkingen die gepaard gaan met de installatie van een gas- of houthaard.

Je kunt de haard eenvoudig bedienen via afstandsbediening, de warmte is instelbaar naar wens tot maximaal 1 kW, en dankzij het ontbreken van een rookgasafvoer is de haard overal toepasbaar. Het unieke gepatenteerde driedimensionale "levende" vuurbeeld op basis van waterdamp biedt een ongeëvenaarde haardervaring. Lees meer

Vanaf

Op verlanglijstje

Productinformatie

Doordat elektrische haarden geen uitstoot of verontreinigende stoffen uitstoten, zijn elektrische haarden milieuvriendelijk, energiezuinig en duurzaam.

Met een elektrische haard kunt u niet alleen een warme en knusse sfeer creëren, maar ook een bijdrage leveren aan een duurzamere planeet.

Ze zetten vrijwel alle gebruikte energie om in warmte, wat resulteert in aanzienlijke besparingen op de energierekening. Daarnaast zijn ze gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken, omdat ze geen as of roet produceren.

Van gestroomlijnde, slanke ontwerpen die perfect passen in een cinewall, tot verticaal georiënteerde blikvangers die ideaal zijn om een indrukwekkend middelpunt te vormen in uw interieur.

Specificaties

Afmetingen
103,2 × 36,8 cm
Merk

Faber

Soort haard

Inbouwhaard

Vuurbeeld

Waterdamp 3 dimensionaal

Zicht op het vuur

Doorkijkhaard

Warmteafgifte

1 kW

Reviews
0 beoordelingen

Beoordeling