E-Matrix Linear 1050-400 I elektrische inbouwhaard - Bakkerkachels
E-Matrix Linear 1050-400 I
E-Matrix Linear 1050-400 I
E-Matrix Linear 1050-400 I
E-Matrix Linear 1050-400 I
E-Matrix Linear 1050-400 I

E-Matrix Linear 1050-400 I elektrische inbouwhaard

In het gestroomlijnde panoramische ontwerp van onze e-Matrix Linear elektrische haard komt het unieke vuurbeeld, de decoratieve elementen en het levendige gloeibed (optioneel) op een verrassend stijlvolle manier tot hun recht. Of je nu kiest voor een haarddecoratie van stenen of kristallen, het past allemaal perfect! Het eigentijdse design, samen met het ontbreken van een schoorsteen en gasaansluiting, biedt een unieke vrijheid voor opvallend en tegelijk duurzaam interieurdesign.

Je kunt de warmte naar wens instellen, tot een maximum van 2 kW. Deze haard is bijvoorbeeld ideaal voor integratie in een Cinewall. Met zijn extra brede en lage ontwerp biedt hij een vuurbeeld dat zich tot wel 130 cm uitstrekt. Het unieke gepatenteerde driedimensionale "levende" vuurbeeld op basis van waterdamp garandeert een haardervaring van 100%. Lees meer

Vanaf

Op verlanglijstje

Productinformatie

Doordat elektrische haarden geen uitstoot of verontreinigende stoffen uitstoten, zijn elektrische haarden milieuvriendelijk, energiezuinig en duurzaam.

Met een elektrische haard kunt u niet alleen een warme en knusse sfeer creëren, maar ook een bijdrage leveren aan een duurzamere planeet.

Ze zetten vrijwel alle gebruikte energie om in warmte, wat resulteert in aanzienlijke besparingen op de energierekening. Daarnaast zijn ze gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken, omdat ze geen as of roet produceren.

Van gestroomlijnde, slanke ontwerpen die perfect passen in een cinewall, tot verticaal georiënteerde blikvangers die ideaal zijn om een indrukwekkend middelpunt te vormen in uw interieur.

Specificaties

Afmetingen
105 × 40 cm
Merk

Faber

Soort haard

Inbouwhaard

Vuurbeeld

Waterdamp 3 dimensionaal

Warmteafgifte

1 kW – 2 kW

Zicht op het vuur

Eénzijdig

Reviews
0 beoordelingen

Beoordeling