Nordic Fire Finn met sokkel - Bakkerkachels
Nordic Fire Finn met sokkel
Nordic Fire Finn met sokkel
Nordic Fire Finn Met Sokkel
Nordic Fire Finn Met Sokkel

Nordic Fire Finn met sokkel

Ontdek de perfecte combinatie van functionaliteit en elegantie met de Finn pelletkachel, voorzien van een verfijnd sokkeldesign. Dit lage en compacte model is ideaal voor plaatsing in een nis of bestaande schouw. Vervaardigd met enkel hoogwaardige materialen straalt de Finn kracht en duurzaamheid uit.

De inspiratie voor het ontwerp van de Finn komt voort uit het succesvolle design van de Fjord houtkachelserie. Op het eerste gezicht lijkt de Finn op een traditionele houtkachel. De herkenbare, stoere scharnierpunten zijn elegant geïntegreerd, en het convectierooster dat warme lucht subtiel de ruimte in blaast, draagt bij aan de verfijnde uitstraling. Rustend op zijn stijlvolle sokkel, krijgt de pelletkachel een warme en lichte ambiance.

De gebogen hoeken voegen een vleugje zachtheid toe aan het ontwerp, terwijl de zijpanelen bijna naadloos samenkomen, wat de Finn pelletkachel een rustig en sereen karakter geeft.

Deze Finn pelletkachel met sokkel is standaard uitgerust met tal van innovatieve functies. Bedien de kachel moeiteloos vanaf elke locatie met de handige WIFI-regeling via de mobiele app. Dankzij de innovatieve vijzelmotor die continu op lage snelheid draait, behoort het storende start/stop-geluid tot het verleden. Bovendien biedt de relaxfunctie voor de ventilator de mogelijkheid om deze op de laagste stand in te schakelen, ongeacht het vermogen van de kachel, waardoor het geluidsniveau tot een minimum wordt beperkt. Ervaar de perfecte combinatie van design en geavanceerde technologie met de Finn pelletkachel, compleet met een verfijnde sokkel die uw interieur naar een hoger niveau tilt. Lees meer

Vanaf

 4.430,00
Op verlanglijstje

Productinformatie

De pelletkachels van Nordic Fire zijn een bron van talloze voordelen. Een Nordic Fire pelletkachel is aanzienlijk zuiniger, fluisterstil, vergt minder onderhoud en heeft een langere levensduur. Bovendien bieden de pelletkachels van Nordic Fire een prachtig vlameffect dankzij de geavanceerde verbrandingstechnologie.Standaard uitgerust met een afstandsbediening en WIFI-functionaliteit. Dankzij jarenlange innovatie staat Nordic Fire aan de top van de branche. Het uitgebreide assortiment en de indrukwekkende technologie maken dat vele klanten voor onze pelletkachels kiezen. Nordic Fire biedt een garantie van maar liefst 5 jaar op uw pelletkachel.

Specificaties

Gewicht
175 kg
Afmetingen
54 × 50 × 80 cm
Energielabel

A+

Vermogen min-max (kW)

2,5 – 6,4

Brandstof

Houtpellets

Merk

Nordic Fire

Reviews
0 beoordelingen

Beoordeling