Gaskachels - Bakkerkachels - Ruim assortiment

Gaskachels

Droomt u er ook van dat u na een lange dag werken met uw smartphone de haard kunt ontsteken? Het kan met de gaskachels van BakkerKachels.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Gaskachels zorgen voor warmte en gezelligheid

Droomt u er ook van dat u na een lange dag werken met uw smartphone de haard kunt ontsteken? Het kan met de gaskachels van Bakker Sfeerverwarming. Wij gaan mee met de nieuwste ontwikkelingen, zodat u in onze showroom de nieuwste snufjes kunt bekijken. En smartphonebediening mag dan natuurlijk niet ontbreken. Gebruikt u liever een afstandsbediening? Geen probleem. Al onze gasinbouwhaarden zijn standaard voorzien van afstandsbediening.

Voor een haard op gas zijn er vele mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een vrijstaande kachel op gas. Daarnaast leveren wij inzethaarden om uw oude openhaard te voorzien van een gesloten gashaard. Maar wij kunnen ook inbouwhaarden leveren op gas. Inbouwhaarden worden meestal gekozen voor situaties waar nog geen haard of schoorsteenkanaal aanwezig is.

Een gaskachel waar u maar wilt

De meeste moderne gaskachels hebben een gesloten verbrandingssysteem. Dit houdt in dat uw gaskachel enkel in verbinding staat met de buitenlucht, en niet van invloed is op het binnenklimaat. Het plaatsen van een gaskachel in een goed geïsoleerde woning is daardoor geen probleem.

Nog mooier is dat een gaskachel met een gesloten systeem kan worden aangesloten op de gevel. Het gasafvoerkanaal mag in veel gevallen zelfs enkele meters horizontaal worden aangelegd! Hierdoor kunt u een gaskachel plaatsen waar u maar wilt.

Een unieke inbouwhaard op gas

Er zijn genoeg mogelijkheden om van gaskachels een uniek plaatje te maken. U kunt de haard strak laten inbouwen, integreren in een maatwerk meubel, gecombineerd met de TV of een natuurstenen plateau. Of wat dacht u van een klassieke natuurstenen schouw?

In onze showroom laten wij u graag verschillende voorbeelden zien. Om een duidelijk beeld van het eindresultaat te geven kunnen wij u zelfs voorzien van een 3D-tekening op maat. Zo komt u niet voor verassingen te staan. U kunt ook vast online onze andere producten ontdekken, zoals onze elektrische haarden, houtkachels en pelletkachels.

Sterk in onze merken

Om u goed te kunnen adviseren en uw gaskachel goed en veilig te laten werken, is productkennis van groot belang. Dat is de reden dat wij voornamelijk met een kleine selectie merken werken. Met deze fabrikanten hebben wij een goede samenwerking om productkennis, kwaliteit, veiligheid en service te kunnen waarborgen.