Nordic Fire Ilvar 9 - Bakkerkachels
Sale
Nordic Fire Ilvar 9
Nordic Fire Ilvar 9
Nordic Fire Ilvar 9
Nordic Fire Ilvar 9
Nordic Fire Ilvar 9
Nordic Fire Ilvar 9

Nordic Fire Ilvar 9

De Ilvar 9 pelletkachel is het grotere model van de Ilvar 7, met slechts 5 cm extra hoogte en een vermogen tot 9 kW, wat perfect is voor wie wat extra warmte in huis zoekt. De strakke afwerking, met zijn rechte voorkant en subtiel gebogen zijpanelen, geeft de Ilvar een tijdloze uitstraling.

Net als zijn kleinere broertje is ook de Ilvar 9 voorzien van gietijzeren elementen zoals de deur, bovenkap en warmtewisselaar, waardoor hij niet alleen stevig is maar ook de mogelijkheid biedt om de ruimteventilator uit te schakelen, waardoor hij nog stiller wordt.

Elke Nordic Fire pelletkachel wordt standaard geleverd met innovatieve functies zoals het Auto Pilot System en een zelfreinigende branderbak. Met de Ilvar 9 kunt u genieten van een indrukwekkend vlammenspel.

U kunt de stalen zijpanelen van de Ilvar 9 pelletkachel verkrijgen in verschillende kleuren, waaronder zwart, wit en brons. Lees meer

Vanaf

 4.130,00
Op verlanglijstje

Productinformatie

De pelletkachels van Nordic Fire zijn een bron van talloze voordelen. Een Nordic Fire pelletkachel is aanzienlijk zuiniger, fluisterstil, vergt minder onderhoud en heeft een langere levensduur. Bovendien bieden de pelletkachels van Nordic Fire een prachtig vlameffect dankzij de geavanceerde verbrandingstechnologie.Standaard uitgerust met een afstandsbediening en WIFI-functionaliteit. Dankzij jarenlange innovatie staat Nordic Fire aan de top van de branche. Het uitgebreide assortiment en de indrukwekkende technologie maken dat vele klanten voor onze pelletkachels kiezen. Nordic Fire biedt een garantie van maar liefst 5 jaar op uw pelletkachel.

Specificaties

Gewicht
150 kg
Afmetingen
47,7 × 54,6 × 110,7 cm
Energielabel

A++

Vermogen min-max (kW)

2,5 – 9,5

Brandstof

Houtpellets

Merk

Nordic Fire

Kleur staal

Brons, Wit, Zwart

Reviews
0 beoordelingen

Beoordeling