Nordic Fire Ilvar 7 - Bakkerkachels
Nordic Fire Ilvar 7
Nordic Fire Ilvar 7
Nordic Fire Ilvar 7
Nordic Fire Ilvar 7
Nordic Fire Ilvar 7
Nordic Fire Ilvar 7
Nordic Fire Ilvar 7 speksteen
Nordic Fire Ilvar 7 speksteen
+1

Nordic Fire Ilvar 7

Met de geliefde Ilvar 7 pelletkachel verwarmt u moeiteloos en comfortabel uw woonkamer. De ventilatorsnelheid is instelbaar en kan zelfs volledig worden uitgeschakeld, zodat u kunt genieten van het prachtige vlameffect zonder in te leveren op verwarmingsvermogen. Dankzij het ruime reservoir van de Ilvar 7 kunt u langdurig stoken zonder te hoeven bijvullen.

De Ilvar 7 is een solide kachel met licht gebogen zijpanelen en een strakke voorzijde. De stalen zijpanelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder zwart, wit of brons. Met zijn gietijzeren deur en bovenplaat heeft de Ilvar 7 het kenmerkende uiterlijk dat u van deze pelletkachel mag verwachten: een krachtige warmtebron die dankzij het regelbare vermogen volledig tot zijn recht komt in zowel kleine als grote ruimtes. Lees meer

Vanaf

 3.877,00
Op verlanglijstje

Productinformatie

De pelletkachels van Nordic Fire zijn een bron van talloze voordelen. Een Nordic Fire pelletkachel is aanzienlijk zuiniger, fluisterstil, vergt minder onderhoud en heeft een langere levensduur. Bovendien bieden de pelletkachels van Nordic Fire een prachtig vlameffect dankzij de geavanceerde verbrandingstechnologie.Standaard uitgerust met een afstandsbediening en WIFI-functionaliteit. Dankzij jarenlange innovatie staat Nordic Fire aan de top van de branche. Het uitgebreide assortiment en de indrukwekkende technologie maken dat vele klanten voor onze pelletkachels kiezen. Nordic Fire biedt een garantie van maar liefst 5 jaar op uw pelletkachel.

Specificaties

Gewicht
150 kg
Afmetingen
47,7 × 54,6 × 105,7 cm
Energielabel

A++

Vermogen min-max (kW)

2,5 – 7,4

Brandstof

Houtpellets

Merk

Nordic Fire

Reviews
0 beoordelingen

Beoordeling