Fulgurant Schoorsteenveger 1 kg
Icon Home Bk Oranje
Afleveren naar uw wensen
Icon Check Bk Oranje
Deskundig advies
Icon Levering Bk Oranje
Snelle levering
Fulgurant Schoorsteenveger 1 kg

Fulgurant Schoorsteenveger 1 kg

 16,90
In winkelmand
Fulgurant Schoorsteenveger 1 kg

Fulgurant Schoorsteenveger 1 kg

Fulgurant schoorsteenveger 1 kg vernietigt roet en teer, voorkomt schoorsteenbrand en verhoogt de warmtecapaciteit. Geschikt voor houtkachels en houthaarden. Lees meer

 16,90
Op verlanglijstje

Productinformatie

Het chemisch schoorsteenvegen is het reinigen van de binnenkant van schoorstenen en rookkanalen om roet en teer te verwijderen en een goede luchtcirculatie te garanderen. Bij een mechanisch schoorsteenvegen wordt de schoorsteendoorgang vrijgehouden maar worden niet alle roet-,teer- en koolresten verwijderd. Alleen een regelmatig chemisch schoorsteenvegen draagt bij tot het verwijderen van deze doordat ze droog en brokkelig gemaakt worden. Het mechanisch schoorsteenvegen wordt door de verzekeringsmaatschappijen nog steeds verplicht.

 

Inhoud: 1 kg.

 

1. Maak een goed vuur (ongeveer een uur) om het kanaal op te warmen en gloeiende kolen te krijgen.
2. Plaats het Fulgurant Houtblok met zijn papieren omhulsel op de kolen.
3. Het houtblok zal ongeveer een uur branden en zal uw installatie chemisch reinigen. Zodra de houtblok opgebrand is mag u de kachel bijvullen.
Gedurende de volgende vuren zal de actie van het Fulguranthoutblok nog steeds werken, het roet wordt via de schoorsteen afgevoerd, en het teer verhardt, verdroogt, en valt na enkele weken in de haard.

 

Bij een dagelijks vuur : een Fulgurant houtblok om de 60 dagen. Bij één periodiek vuur: een Fulgurant houtblok om de 90 dagen.

 

Fulgurant GT roetverdrijver is een voorraadartikel en kan binnen 3 werkdagen geleverd worden. 

 

 

Specificaties
Gewicht
1.326 kg
Afmetingen
17.5 × 28 × 17.5 cm
Reviews
0 beoordelingen

Beoordeling