Charnwood C-seven - Bakkerkachels
Charnwood C7 houtkachel
HOUTKACHEL CHARNWOOD C7 + SOKKEL
Charnwood C7 houtkachel
Charnwood C7 houtkachel
Charnwood C7 houtkachel
Charnwood C Four
Charnwood C Four

Charnwood C-seven

De C-Series van Charnwood's zijn de laatste innovatie en hebben een eenvoudige ontwerp. Deze kachel beschikt over één hendel voor de luchtbediening en een geïntegreerde inlaat voor externe lucht. Dit verhoogt de prestaties van de de kachel. De C-serie is beschikbaar in zes versie en met diverse opties voor het onderstel. Lees meer

De hitteschilden zijn ontworpen voor situaties waarbij de kachel in een compacte ruimte of nis staat. Het enkelwandige stalen schild maakt het namelijk mogelijk om de minimale vrije ruimte tot brandbare materialen te beperken.

Kookplaat (zie afbeelding)

Deze gietijzeren kookplaat kan op de bovenaansluiting geplaatst worden wanneer de kachel achteraan wordt aangesloten. De geleidingsvinnen aan de onderkant komen rechtstreeks in aanraking met de vlammen, waardoor er een effectieve kookplaat ontstaat. Dankzij de 4 bijgeleverde gietijzeren onderzetters kan het kookoppervlak vergroot worden zoals gewenst. De kookplaat is verkrijgbaar in twee diameters.

 2.106,00
Op verlanglijstje

Productinformatie

Het Engelse Charnwood is opgericht rond 1972 en is gespecialiseerd in het maken van geraffineerde houtkachels. De ontwerpen zijn duurzaam. Dat bewijzen de vele Charnwoods die zelf na 30 jaar nog steeds vele huizen verwarmen. Aan de basis van dit succes ligt niet alleen een degelijk product, maar ook een uitstekkende service.

Charnwood hecht veel waarde aan duurzaamheid en gebruikt alleen maar de beste materialen: plaatstaal, gietijzer, vuurvaste stenen en keramisch glas. De warmte isolatie eigenschappen zijn uitstekend en bijzonder sterk. De kachel sluit volledig af om zo een optimale controle over de verbranding te krijgen. Daarnaast garandeert de eenvoud van de kachel een makkelijk onderhoud!

Specificaties

Gewicht
115 kg
Afmetingen
39,8 × 56,4 × 61,5 cm
Brandstof

Hout

Energielabel

A+

Merk

Charnwood

Vermogen min-max (kW)

5 – 8