E-Matrix Mood 800-500 RD elektrische inbouwhaard - Bakkerkachels
E-Matrix Mood 800-500 RD
E-Matrix Mood 800-500 RD
E-Matrix Mood 800-500 RD

E-Matrix Mood 800-500 RD elektrische inbouwhaard

Het frameloze ontwerp, betoverende vuurbeeld, brede, realistische houtdecoratie en optioneel gloeibed van de e-Matrix Mood elektrische haard creëren een haardvuur dat rijk en vol is en continu fascineert. Dit is een toekomstbestendig alternatief voor een authentieke open haard, met innovatieve eigenschappen: echte driedimensionale vlammen, veilig, energiezuinig, zonder gas, uitstoot of schoorsteen. Pas de sfeer moeiteloos aan met de Faber app of de afstandsbediening, waardoor de e-Matrix Mood elektrische haard vrijwel overal kan worden gebruikt. Geniet bewust en verantwoord!

Geen behoefte aan rookgasafvoer; geschikt voor alle locaties. Optioneel uit te breiden met boven- en/of onderverlichting voor een nog meeslepender vuurervaring. Stel de warmte in naar jouw voorkeur, met een maximum van 2 kW. Ervaar het unieke gepatenteerde driedimensionale "levende" vuurbeeld op basis van waterdamp; voor een haardervaring die je compleet omarmt. Lees meer

Vanaf

Op verlanglijstje

Productinformatie

Doordat elektrische haarden geen uitstoot of verontreinigende stoffen uitstoten, zijn elektrische haarden milieuvriendelijk, energiezuinig en duurzaam.

Met een elektrische haard kunt u niet alleen een warme en knusse sfeer creëren, maar ook een bijdrage leveren aan een duurzamere planeet.

Ze zetten vrijwel alle gebruikte energie om in warmte, wat resulteert in aanzienlijke besparingen op de energierekening. Daarnaast zijn ze gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken, omdat ze geen as of roet produceren.

Van gestroomlijnde, slanke ontwerpen die perfect passen in een cinewall, tot verticaal georiënteerde blikvangers die ideaal zijn om een indrukwekkend middelpunt te vormen in uw interieur.

Specificaties

Afmetingen
40 × 82,2 × 50 cm
Merk

Faber

Soort haard

Inbouwhaard

Vuurbeeld

Waterdamp 3 dimensionaal

Zicht op het vuur

Als roomdivider

Warmteafgifte

1 kW – 2 kW

Reviews
0 beoordelingen

Beoordeling