Jøtul F 100 ECO.2 LL SE - Bakkerkachels
Jøtul F 100 ECO.2 LL SE
Jøtul F 100 ECO.2 LL SE
Jøtul F 100 ECO.2 LL
Jøtul F 100 ECO.2 LL SE

Jøtul F 100 ECO.2 LL SE

Merk: Jøtul

De Jøtul F 100 ECO.2 LL SE is een compacte houtkachel waar houtblokken tot 35 cm lengte in passen. Deze uitvoering is voorzien van een handige asopvangbak, waardoor het verwijderen van as een eenvoudige klus is. De aslip vangt kleine stukjes as en vonkjes op die uit de verbrandingskamer kunnen springen. Met zijn grote glazen deur biedt deze houtkachel een prachtig zicht op het vlammenspel. Hij is verder verfraaid met een elegant Noors handwerkpatroon. De Jøtul F 100 is beschikbaar in onderhoudsvrij email of zwarte lak.

Lees meer

Vanaf

 2.295,00
Op verlanglijstje

Productinformatie

Jøtul is een van de oudste producenten ter wereld van kachels, inbouwhaarden en haarden. Het erfgoed van het Noorse bedrijf Jøtul is geworteld in een traditie van meer dan 170 jaar verfijnd vakmanschap en de kunst om zich te wapenen tegen de kou.

Onze tijdloze producten vormen een verbinding tussen het verleden en het heden. Ze sluiten naadloos aan bij de strakke vormgeving van een moderne woonomgeving. Bij ons wordt puur Noors vakmanschap gecombineerd met functioneel design, wat resulteert in een aantrekkelijk ontwerp dat de vluchtige trends overstijgt.

Specificaties

Gewicht
89 kg
Afmetingen
44,5 × 52,8 × 63 cm
Brandstof

Hout

Energielabel

A

Merk

Jøtul

Vermogen min-max (kW)

4.9