Jøtul F 232 - Bakkerkachels
Jøtul F 232
Jøtul F 232
Jøtul F 232
Jøtul F 232

Jøtul F 232

Merk: Jøtul

Deze houtkachel kenmerkt zich door eenvoudige, strakke lijnen die een tijdloze uitstraling bieden. Hareide Design heeft de ontwerpmogelijkheden van gietijzer optimaal benut en een kachel gecreëerd met een zachte esthetiek en een prachtig zicht op de vlammen. De Jøtul F 230 is verkrijgbaar met of zonder zijglas. De cool-to-touch handgreep blijft koel en bevindt zich bovenaan de deur. Een magnetisch sluitmechanisme zorgt voor een soepele en stevige sluiting van de deur. Deze kachel is ontworpen met unieke verbrandingstechnologie, waardoor zowel installatie als aanpassingen eenvoudig zijn. Met geïntegreerde luchttoevoer via de schoorsteen is de F 230 ideaal voor moderne, energiezuinige woningen die voldoen aan de huidige normen. De kachel kan worden aangesloten op bestaande kachelpijpen en standaard stalen kachelpijpen zonder extra luchttoevoer.

Kenmerken:

Cool-to-touch handgreep die niet warm wordt en brandwonden voorkomt
Vooruitstrevende stooktechnologie
Ideaal voor moderne, energiezuinige huizen

Aansluit mogelijkheden: Boven / Achterkant Lees meer

Vanaf

 4.050,00
Op verlanglijstje

Productinformatie

Jøtul is een van de oudste producenten ter wereld van kachels, inbouwhaarden en haarden. Het erfgoed van het Noorse bedrijf Jøtul is geworteld in een traditie van meer dan 170 jaar verfijnd vakmanschap en de kunst om zich te wapenen tegen de kou.

Onze tijdloze producten vormen een verbinding tussen het verleden en het heden. Ze sluiten naadloos aan bij de strakke vormgeving van een moderne woonomgeving. Bij ons wordt puur Noors vakmanschap gecombineerd met functioneel design, wat resulteert in een aantrekkelijk ontwerp dat de vluchtige trends overstijgt.

Specificaties

Gewicht
129 kg
Afmetingen
39,9 × 47,1 × 101,2 cm
Brandstof

Hout

Energielabel

A

Merk

Jøtul

Vermogen min-max (kW)

6