Jøtul F 377 Advance speksteen - Bakkerkachels
Jøtul F 377 Advance speksteen
Jøtul F 377 Advance speksteen

Jøtul F 377 Advance speksteen

Merk: Jøtul

Met de lancering van de Jøtul F 370-serie heeft Jøtul het kachelontwerp opnieuw gedefinieerd en werd bekroond met de prestigieuze Red Dot Design Award "Best of the Best". Het werd al snel de meest geliefde kachel in heel Europa. Met de Jøtul F 370v2 Advance gaan we verder op deze weg. Het vuurzicht is nog indrukwekkender en dankzij de eenvoudig te gebruiken luchtregeling blijven uw ruiten helder en wordt het brandstofverbruik aanzienlijk verminderd. Welkom in de toekomst van verwarming. De Jøtul F 377 Advance, uitgerust met speksteen, is een combinatie van gietijzer en speksteen, waardoor warmte wordt opgeslagen en langzaam wordt afgegeven, zelfs nadat het vuur gedoofd is.

Kenmerken:

Schone ruit met een geavanceerd air wash systeem
Gevierd ontwerp
Zie het vuur van 3 kanten

Aansluit mogelijkheden: Boven / Achterkant Lees meer

Vanaf

 5.900,00
Op verlanglijstje

Productinformatie

Jøtul is een van de oudste producenten ter wereld van kachels, inbouwhaarden en haarden. Het erfgoed van het Noorse bedrijf Jøtul is geworteld in een traditie van meer dan 170 jaar verfijnd vakmanschap en de kunst om zich te wapenen tegen de kou.

Onze tijdloze producten vormen een verbinding tussen het verleden en het heden. Ze sluiten naadloos aan bij de strakke vormgeving van een moderne woonomgeving. Bij ons wordt puur Noors vakmanschap gecombineerd met functioneel design, wat resulteert in een aantrekkelijk ontwerp dat de vluchtige trends overstijgt.

Specificaties

Gewicht
221 kg
Afmetingen
48,9 × 49,4 × 117,2 cm
Brandstof

Hout

Energielabel

A

Merk

Jøtul

Vermogen min-max (kW)

6