Jøtul F 481 BP - Bakkerkachels
Jøtul F 481 BP
Jøtul F 481 BP
Jøtul F 481 BP

Jøtul F 481 BP

Merk: Jøtul

DE JØTUL F 480-serie bestaat uit twee volledig gietijzeren varianten. Beide zijn convectiekachels die veilig bij een brandbare muur kunnen worden geplaatst. De verhoogde verbrandingskamer biedt ruimte voor prachtige, dansende vlammen. Het gebogen glas zorgt voor een schitterend zicht op het vuur, zelfs vanaf de zijkanten. DE JØTUL F 481 kenmerkt zich door zijn architectonische strakke lijnen die doorlopen tot aan de vloer, met een voetstuk dat dezelfde vorm heeft als de houtkachel zelf. Er is handige opbergruimte voor accessoires, waardoor u de omgeving van de houtkachel opgeruimd kunt houden. De plank in de basis is standaard, maar kan worden verwijderd naar wens.

Groot zicht op het vuur
Te plaatsen op korte afstand tot brandbare muren
Milieuvriendelijk met een lage uitstoot

Aansluit mogelijkheden: Boven / Achterkant Lees meer

Vanaf

 3.870,00
Op verlanglijstje

Productinformatie

Jøtul is een van de oudste producenten ter wereld van kachels, inbouwhaarden en haarden. Het erfgoed van het Noorse bedrijf Jøtul is geworteld in een traditie van meer dan 170 jaar verfijnd vakmanschap en de kunst om zich te wapenen tegen de kou.

Onze tijdloze producten vormen een verbinding tussen het verleden en het heden. Ze sluiten naadloos aan bij de strakke vormgeving van een moderne woonomgeving. Bij ons wordt puur Noors vakmanschap gecombineerd met functioneel design, wat resulteert in een aantrekkelijk ontwerp dat de vluchtige trends overstijgt.

Specificaties

Gewicht
198 kg
Afmetingen
46 × 46,6 × 118 cm
Brandstof

Hout

Energielabel

A

Merk

Jøtul

Vermogen min-max (kW)

6