Jøtul F 483 BP - Bakkerkachels
Jøtul F 483 BP
Jøtul F 483 BP

Jøtul F 483 BP

Merk: Jøtul

De Jøtul F 480-serie bestaat uit twee volledig gietijzeren varianten. Beide zijn convectiekachels die veilig bij een brandbare muur of materialen kunnen worden geplaatst. De verhoogde verbrandingskamer biedt ruimte voor prachtige, dansende vlammen. Het gebogen glas zorgt voor een schitterend uitzicht op het vuur, zelfs vanaf de zijkanten. De Jøtul F 483 wordt gekenmerkt door Jøtul's bestseller-ontwerp, waarbij de kachel op een voetstuk is geplaatst. Als deze is aangesloten met een boven aansluiting, is het ook mogelijk om de kachel 360 graden te draaien, zodat de vlammen vanuit elke gewenste hoek kunnen worden bewonderd.

Groot zicht op het vuur
Te plaatsen op korte afstand tot brandbare muren
Milieuvriendelijk met een lage uitstoot

Aansluit mogelijkheden: Boven / Achterkant Lees meer

Opties Jøtul F 483 BP

Vanaf

 3.870,00
Op verlanglijstje

Productinformatie

Jøtul is een van de oudste producenten ter wereld van kachels, inbouwhaarden en haarden. Het erfgoed van het Noorse bedrijf Jøtul is geworteld in een traditie van meer dan 170 jaar verfijnd vakmanschap en de kunst om zich te wapenen tegen de kou.

Onze tijdloze producten vormen een verbinding tussen het verleden en het heden. Ze sluiten naadloos aan bij de strakke vormgeving van een moderne woonomgeving. Bij ons wordt puur Noors vakmanschap gecombineerd met functioneel design, wat resulteert in een aantrekkelijk ontwerp dat de vluchtige trends overstijgt.

Specificaties

Gewicht
186 kg
Afmetingen
46 × 46,6 × 118 cm
Brandstof

Hout

Energielabel

A

Merk

Jøtul

Vermogen min-max (kW)

6