Jøtul F 602 ECO - Bakkerkachels
Jøtul F 602 ECO
Jøtul F 602 ECO
Jøtul F 602 ECO
Jøtul F 602 ECO
Jøtul F 602 ECO
Jøtul F 602 ECO

Jøtul F 602 ECO

Merk: Jøtul

Sinds 1940 is de Jøtul F 602 een van de meest verkochte kachels. De nieuwe Jøtul F 602 ECO is nu uitgerust met de nieuwste verbrandingstechnologieën en voldoet aan de strengste regelgeving van EcoDesign 2022. Naast de verbeterde verbrandingstechniek zijn er nog meer innovaties toegepast. Met de nieuwe luchtschuif, die nu onder de kachel is geplaatst, regelt u zowel de primaire (start) als de secundaire luchttoevoer. Optioneel kunt u de Jøtul F 602 ECO ook aansluiten op verse buitenlucht. Naast de vertrouwde kookplaat kunt u, wanneer de kachel wordt geplaatst met een achteraansluiting, kiezen voor een extra kookplaat op de plek waar normaal de bovenaansluiting zit. Als u uw "oude" Jøtul F 602 wilt vervangen door de nieuwe Jøtul F 602 ECO, is dat geen probleem. Zonder aanpassingen aan uw rookkanaal past de nieuwe Jøtul F 602 ECO op dezelfde aansluiting.

Aansluit mogelijkheden: Boven / Achterkant Lees meer

Extra kookplaat – alleen bij achter aansluiting

Vanaf

 2.090,00
Op verlanglijstje

Productinformatie

Jøtul is een van de oudste producenten ter wereld van kachels, inbouwhaarden en haarden. Het erfgoed van het Noorse bedrijf Jøtul is geworteld in een traditie van meer dan 170 jaar verfijnd vakmanschap en de kunst om zich te wapenen tegen de kou.

Onze tijdloze producten vormen een verbinding tussen het verleden en het heden. Ze sluiten naadloos aan bij de strakke vormgeving van een moderne woonomgeving. Bij ons wordt puur Noors vakmanschap gecombineerd met functioneel design, wat resulteert in een aantrekkelijk ontwerp dat de vluchtige trends overstijgt.

Specificaties

Gewicht
86 kg
Afmetingen
54 × 32 × 63,7 cm
Brandstof

Hout

Energielabel

A+

Merk

Jøtul

Vermogen min-max (kW)

4.9