Jøtul F 170 Zensoric serie - Bakkerkachels
Jøtul F170 Zensoric
Jøtul F171
Jtul F 170 Zensoric Serie
Jtul F 170 Zensoric Serie
Jøtul F171
Jøtul F171
Jtul F 170 Zensoric Serie
Jtul F 170 Zensoric Serie
+1

Jøtul F 170 Zensoric serie

Dankzij zijn prachtig gestroomlijnde vorm en baanbrekende verbrandingstechnologie biedt deze compacte houtkachel niet alleen uitmuntende prestaties, maar ook een aantrekkelijk uiterlijk. De geavanceerde luchtregeling door Zensoric garandeert een opmerkelijke energie-efficiëntie, waardoor de kachel schoon brandt en een minimale impact heeft op het milieu. Met zijn zelfsluitende deur, voorzien van een magnetisch sluitsysteem, en een handige indicator die aangeeft wanneer houtblokken moeten worden bijgevuld, staat veiligheid en gemak voorop bij het gebruik van deze kachel. Leun rustig achterover en geniet van de dansende vlammen door het grote glazen raam. Als u warmteopslagstenen aan de bovenkant van uw kachel hebt, geeft de kachel lang nadat het vuur gedoofd is nog warmte af.

Kenmerken:

Zelfsluitende deur met magnetisch sluitsysteem
Energiezuinige houtkachel met intelligente verbrandingstechnologie
Milieuvriendelijke verbranding met Zensoric luchtregeling, gunstig voor houtverbruik

Aansluit mogelijkheden: Boven / Achterkant

  Lees meer

Vanaf

 4.490,00
Op verlanglijstje

Productinformatie

Jøtul is een van de oudste producenten ter wereld van kachels, inbouwhaarden en haarden. Het erfgoed van het Noorse bedrijf Jøtul is geworteld in een traditie van meer dan 170 jaar verfijnd vakmanschap en de kunst om zich te wapenen tegen de kou.

Onze tijdloze producten vormen een verbinding tussen het verleden en het heden. Ze sluiten naadloos aan bij de strakke vormgeving van een moderne woonomgeving. Bij ons wordt puur Noors vakmanschap gecombineerd met functioneel design, wat resulteert in een aantrekkelijk ontwerp dat de vluchtige trends overstijgt.

Specificaties

Gewicht
148 kg
Afmetingen
41,5 × 49,2 × 110-160 cm
Brandstof

Hout

Energielabel

A

Merk

Jøtul

Vermogen min-max (kW)

5.0