Nordic Fire Store speksteen - Bakkerkachels
Nordic Fire Store speksteen

Nordic Fire Store speksteen

De Nordic Fire Store speksteen pelletkachel biedt een solide optie in de wereld van pelletkachels. Met zijn kenmerkende ronde vorm en compacte afmetingen van slechts één meter hoog en 48 cm breed, combineert de Store functionaliteit met ruimtebesparing. Het opvallende gebogen glasraam voegt een vleugje elegantie toe, en dit opvallende ontwerp is naadloos geïntegreerd in een prachtig gevormde gietijzeren deur. De zijkanten zijn vervaardigd van natuurlijk speksteen, waardoor uw ruimte een uniek kenmerk krijgt.

Uitschakelbare convectieventilator voor stille stralingswarmte:
De pelletkachel Store is uitgerust met een gietijzeren warmtewisselaar, waardoor de convectieventilator - die warme lucht de ruimte in blaast - kan worden uitgeschakeld. Zonder deze ventilator geniet u van een bijna geruisloze warmtebron en ervaart u de aangename stralingswarmte. Hierdoor is de pelletkachel Store bijna niet te onderscheiden van een traditionele houtkachel Lees meer

Vanaf

 5.480,00
Op verlanglijstje

Productinformatie

De pelletkachels van Nordic Fire zijn een bron van talloze voordelen. Een Nordic Fire pelletkachel is aanzienlijk zuiniger, fluisterstil, vergt minder onderhoud en heeft een langere levensduur. Bovendien bieden de pelletkachels van Nordic Fire een prachtig vlameffect dankzij de geavanceerde verbrandingstechnologie.Standaard uitgerust met een afstandsbediening en WIFI-functionaliteit. Dankzij jarenlange innovatie staat Nordic Fire aan de top van de branche. Het uitgebreide assortiment en de indrukwekkende technologie maken dat vele klanten voor onze pelletkachels kiezen. Nordic Fire biedt een garantie van maar liefst 5 jaar op uw pelletkachel.

Specificaties

Gewicht
185 kg
Afmetingen
50,5 × 49,5 × 100 cm
Energielabel

A++

Vermogen min-max (kW)

3,8 – 7,2

Brandstof

Houtpellets

Merk

Nordic Fire

Reviews
0 beoordelingen

Beoordeling