Orion Multi elektrische inbouwhaard - Bakkerkachels
Orion Multi
Orion Multi
Orion Multi

Orion Multi elektrische inbouwhaard

Merk: Wanders
1-3 werkdagen

Elektrische inbouw haard, in samenwerking met Modern Flames USA.

Deze veelzijdige haard is verkrijgbaar in de afmetingen 762 mm en 1308 mm, waardoor hij geschikt is voor zowel kleinere als grotere ruimtes. De haard biedt een breed scala aan installatiemogelijkheden en past naadloos in elk interieur, van modern tot klassiek.

Het strakke en eigentijdse ontwerp maakt het een perfecte aanvulling op uw woonruimte. Lees meer

Op verlanglijstje

Productinformatie

Wat deze haard echt bijzonder maakt, is het zeer realistische vlammenspel. Dankzij de geavanceerde technologieën van Modern Flames USA geniet u van een levensechte vuurervaring zonder de nadelen van traditionele open haarden, zoals rook en onderhoud.

De levendige en dynamische vlammen creëren een warme en uitnodigende sfeer, die direct de aandacht trekt en de ruimte tot leven brengt. Bovendien is de elektrische inbouw haard gemakkelijk te bedienen, met meerdere instellingen voor warmte en vlamintensiteit.

Dit maakt het niet alleen een esthetische, maar ook een praktische keuze voor uw huis. Voeg een vleugje luxe en comfort toe aan uw leefruimte met deze innovatieve en stijlvolle haard.

Bij Wanders Fires & Stoves produceren ze geheel zelfstandig. In de volledig uitgeruste fabriek in Nederland werkt dagelijks een team van 40 medewerkers met toewijding aan de productie van kachels en haarden, die besteld worden door dealers in een uitgebreide netwerk van Europese verkooppunten. Deze haarden en kachels worden ontworpen op de eigen tekentafel. Door goed te luisteren naar de wensen van de klanten en zich voortdurend te richten op toekomstige trends en innovaties, kunnen elk jaar nieuwe en bijzondere kachelproducten ontwikkeld worden.

Specificaties

Merk

Wanders

Brandstof

Elektrisch

Zicht op het vuur

Eénzijdig, Tweezijdig, Driezijdig