Nebula elektrische inbouwhaard - Bakkerkachels
Nebula
Nebula
Nebula

Nebula elektrische inbouwhaard

Merk: Wanders
1-3 werkdagen

Elektrische inzet haard, in samenwerking met Modern Flames USA.

De Orion Traditional elektrische inzet haard is een ware blikvanger in elke ruimte, dankzij het revolutionaire en uiterst realistische vlammenspel. Lees meer

Op verlanglijstje

Productinformatie

NEBULA

Elektrische inbouw haard, in samenwerking met Modern Flames USA.De Nebula elektrische inbouw haard is een voortreffelijke toevoeging aan elk interieur, dankzij de samenwerking met de gerenommeerde Modern Flames USA. Dit model belooft niet alleen een uitstekende esthetiek maar ook geavanceerde functionaliteit en innovatieve technologie.

De Nebula is verkrijgbaar in meerdere afmetingen: 610 mm, 760 mm en 910 mm. Deze variëteit in maten zorgt ervoor dat er altijd een model is dat perfect past bij uw specifieke ruimte en interieurontwerp. Of u nu op zoek bent naar een compacte haard voor een kleinere kamer of een grotere versie voor een ruime woonruimte, de Nebula biedt een oplossing die aan uw wensen voldoet.

U kunt de sfeer in uw ruimte aanpassen aan uw stemming of de gelegenheid, met een breed scala aan kleuropties die variëren van warme, uitnodigende tinten tot koele, moderne kleuren. Deze veelzijdigheid maakt de Nebula niet alleen een functionele warmtebron, maar ook een dynamisch en sfeervol decoratief element.

Daarnaast is de Nebula ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. De bediening is eenvoudig en intuïtief, waardoor u met slechts een paar handelingen de gewenste instellingen kunt selecteren. De haard biedt een efficiënte warmteafgifte, waardoor uw ruimte snel en gelijkmatig verwarmd wordt. Dit maakt de Nebula niet alleen een visueel aantrekkelijke keuze, maar ook een praktische en milieuvriendelijke optie.

Dankzij de samenwerking met Modern Flames USA kunt u erop vertrouwen dat de Nebula is vervaardigd volgens de hoogste normen van kwaliteit en innovatie. Modern Flames staat bekend om hun baanbrekende technologieën en hoogwaardige materialen, wat betekent dat u een product krijgt dat niet alleen mooi is, maar ook duurzaam en betrouwbaar.

Kies voor de Nebula elektrische inbouw haard en geniet van een perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en geavanceerde technologie. Breng een vleugje luxe en comfort in uw huis met deze veelzijdige en elegante haard.

Bij Wanders Fires & Stoves produceren ze geheel zelfstandig. In de volledig uitgeruste fabriek in Nederland werkt dagelijks een team van 40 medewerkers met toewijding aan de productie van kachels en haarden, die besteld worden door dealers in een uitgebreide netwerk van Europese verkooppunten. Deze haarden en kachels worden ontworpen op de eigen tekentafel. Door goed te luisteren naar de wensen van de klanten en zich voortdurend te richten op toekomstige trends en innovaties, kunnen elk jaar nieuwe en bijzondere kachelproducten ontwikkeld worden.

Specificaties

Merk

Wanders

Brandstof

Elektrisch

Zicht op het vuur

Eénzijdig