E-Matrix Mood 800-500 II elektrische inbouwhaard - Bakkerkachels
E-MatriX Mood 800-500 II
E-MatriX Mood 800-500 II
E-MatriX Mood 800-500 II
E-MatriX Mood 800-500 II
E-MatriX Mood 800-500 II

E-Matrix Mood 800-500 II elektrische inbouwhaard

Het frameloze ontwerp, betoverende vuurbeeld, brede en levensechte houtdecoratie, en het gloeibed (optioneel) van de e-Matrix Mood elektrische haard creëren samen een weelderig en levendig haardvuur dat blijft fascineren. Dit is een duurzaam alternatief voor een traditioneel haardvuur, met grensverleggende kenmerken: echte driedimensionale vlammen, veilig, energiezuinig, zonder gas, uitstoot, of schoorsteen. Met de Faber app of de afstandsbediening pas je de sfeer moeiteloos aan, waardoor de e-Matrix Mood elektrische haard bijna overal kan worden geplaatst en gebruikt. Geniet bewust en verantwoord!

Geen rookgasafvoer nodig; geschikt voor elke locatie. Optioneel uit te breiden met boven- en/of onderverlichting voor een nog intensere vuurbeleving. Warmte instelbaar naar jouw wens, met een maximum van 2 kW. Ervaar het unieke gepatenteerde driedimensionale "levende" vuurbeeld op basis van waterdamp; voor een haardbeleving die alle zintuigen prikkelt. Lees meer

Vanaf

Op verlanglijstje

Productinformatie

Doordat elektrische haarden geen uitstoot of verontreinigende stoffen uitstoten, zijn elektrische haarden milieuvriendelijk, energiezuinig en duurzaam.

Met een elektrische haard kunt u niet alleen een warme en knusse sfeer creëren, maar ook een bijdrage leveren aan een duurzamere planeet.

Ze zetten vrijwel alle gebruikte energie om in warmte, wat resulteert in aanzienlijke besparingen op de energierekening. Daarnaast zijn ze gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken, omdat ze geen as of roet produceren.

Van gestroomlijnde, slanke ontwerpen die perfect passen in een cinewall, tot verticaal georiënteerde blikvangers die ideaal zijn om een indrukwekkend middelpunt te vormen in uw interieur.

Specificaties

Afmetingen
35,1 × 82,4 × 50 cm
Merk

Faber

Soort haard

Inbouwhaard

Vuurbeeld

Waterdamp 3 dimensionaal

Zicht op het vuur

Tweezijdig

Warmteafgifte

1 kW – 2 kW

Reviews
0 beoordelingen

Beoordeling