E-Matrix Mood 800-500 III elektrische inbouwhaard - Bakkerkachels
E-MatriX Mood 800-500 III
E-MatriX Mood 800-500 III
E-MatriX Mood 800-500 III
E-MatriX Mood 800-500 III
E-MatriX Mood 800-500 III

E-Matrix Mood 800-500 III elektrische inbouwhaard

Het randloze ontwerp, betoverende vuurbeeld, brede, realistische houtdecoratie en het gloeibed (optioneel) van de e-Matrix Mood elektrische haard vormen samen een weelderig en boeiend haardvuur dat rijk aanvoelt en de aandacht blijft trekken. Dit is een toekomstbestendig alternatief voor een traditioneel haardvuur, met baanbrekende eigenschappen: echte driedimensionale vlammen, veilig, energiezuinig, zonder gas, uitstoot of schoorsteen. Pas de sfeer moeiteloos aan met de Faber app of de afstandsbediening, waardoor de e-Matrix Mood elektrische haard vrijwel overal kan worden geplaatst en gebruikt. Geniet bewust en verantwoord!

Geen behoefte aan rookgasafvoer; geschikt voor alle locaties. Optioneel uit te breiden met boven- en/of onderverlichting voor een nog intensere vuurervaring. Stel de warmte in naar jouw voorkeur, met een maximum van 2 kW. Ervaar het unieke gepatenteerde driedimensionale "levende" vuurbeeld op basis van waterdamp; voor een haardbeleving die alle zintuigen prikkelt. Lees meer

Vanaf

Op verlanglijstje

Productinformatie

Doordat elektrische haarden geen uitstoot of verontreinigende stoffen uitstoten, zijn elektrische haarden milieuvriendelijk, energiezuinig en duurzaam.

Met een elektrische haard kunt u niet alleen een warme en knusse sfeer creëren, maar ook een bijdrage leveren aan een duurzamere planeet.

Ze zetten vrijwel alle gebruikte energie om in warmte, wat resulteert in aanzienlijke besparingen op de energierekening. Daarnaast zijn ze gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken, omdat ze geen as of roet produceren.

Van gestroomlijnde, slanke ontwerpen die perfect passen in een cinewall, tot verticaal georiënteerde blikvangers die ideaal zijn om een indrukwekkend middelpunt te vormen in uw interieur.

Specificaties

Afmetingen
35,1 × 84,8 × 50 cm
Merk

Faber

Soort haard

Inbouwhaard

Vuurbeeld

Waterdamp 3 dimensionaal

Zicht op het vuur

Driezijdig

Warmteafgifte

1 kW – 2 kW

Reviews
0 beoordelingen

Beoordeling