E-Matrix Mood 800-500 I elektrische inbouwhaard - Bakkerkachels
E-MatriX Mood 800-500 I
E-MatriX Mood 800-500 I
E-MatriX Mood 800-500 I
E-MatriX Mood 800-500 I
E-MatriX Mood 800-500 I

E-Matrix Mood 800-500 I elektrische inbouwhaard

Het frameloze design, het boeiende vuurbeeld, de brede en levensechte houtdecoratie en de optionele gloeibed van de e-MatriX Mood elektrische haard creëren samen een uiterst rijk en vol ogend haardvuur dat blijft fascineren. Dit is een toekomstbestendig alternatief voor een authentiek haardvuur, met baanbrekende eigenschappen: echt driedimensionale vlammen, veilig, energiezuinig, zonder gas, uitstoot of schoorsteen. Met de Faber-app of de afstandsbediening kun je de sfeer eindeloos aanpassen. Hierdoor is de e-MatriX Mood elektrische sfeerhaard bijna overal toepasbaar en toegestaan, waardoor je bewust en verantwoord kunt genieten!

Geen rookgasafvoer nodig, dus overal inzetbaar.
Optioneel uit te breiden met top- en/of bodemverlichting voor een nog intensere vuurbeleving.
Warmte naar wens instelbaar, tot maximaal 2 kW.
Uniek gepatenteerd driedimensionaal "levend" vuurbeeld op basis van waterdamp, voor 100% haardbeleving.

Lees meer

Vanaf

Op verlanglijstje

Productinformatie

Doordat elektrische haarden geen uitstoot of verontreinigende stoffen uitstoten, zijn elektrische haarden milieuvriendelijk, energiezuinig en duurzaam.

Met een elektrische haard kunt u niet alleen een warme en knusse sfeer creëren, maar ook een bijdrage leveren aan een duurzamere planeet.

Ze zetten vrijwel alle gebruikte energie om in warmte, wat resulteert in aanzienlijke besparingen op de energierekening. Daarnaast zijn ze gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken, omdat ze geen as of roet produceren.

Van gestroomlijnde, slanke ontwerpen die perfect passen in een cinewall, tot verticaal georiënteerde blikvangers die ideaal zijn om een indrukwekkend middelpunt te vormen in uw interieur.

Specificaties

Afmetingen
80 × 53,1 cm
Merk

Faber

Soort haard

Inbouwhaard

Vuurbeeld

Waterdamp 3 dimensionaal

Zicht op het vuur

Eénzijdig

Warmteafgifte

1 kW – 2 kW

Reviews
0 beoordelingen

Beoordeling