Caframo Ecofan Ultrair 810
Afleveren naar uw wensen
Deskundig advies
Snelle levering

Tijdens de bouwvakvakantie zijn wij gesloten van zaterdag 18 juli t/m maandag 10 augustus. Enkel dringende zaken worden in behandeling genomen. Bestellingen worden vanaf dinsdag 28 juli gewoon verzonden.

Ecofan Ultrair 810

Ecofan Ultrair 810

 132,00
 118,80
In winkelmand
Caframo Ecofan Ultrair 810 zwart
Ecofan UltrAir

Ecofan Ultrair 810

De Ecofan 810 "UltrAir" is geschikt voor hout, gas en speksteenkachels met een oppervlakte temperatuur van tenminste 100°C en een maximum temperatuur van 340°C. Hoe hoger de temperatuur des te sneller de propellor gaat draaien en daarbij een luchtverplaatsing geeft tot 212 m3 per uur.

Lees meer

 132,00
 118,80
Op verlanglijstje

Productinformatie

De Ecofan 810 "UltrAir" is geschikt voor hout, gas en speksteenkachels met een oppervlakte temperatuur van tenminste 100°C en een maximum temperatuur van 340°C. Hoe hoger de temperatuur des te sneller de propellor gaat draaien en daarbij een luchtverplaatsing geeft tot 212 m3p/uur.

Een Ecofan verhoogt de efficiëntie

Warme lucht wordt door de Ecofan in de omgeving geblazen in plaats van dat het direct stijgt naar het plafond boven de kachel. Dit verbeterd de efficiëntie van de kachel en zorgt voor een beter omgevingscomfort. 

Een Ecofan is besparend en eenvoudig in gebruik

Testen in samenwerking met de Canadeze universiteit hebben uitgewezen, dat het gebruik van de Ecofan resulteert in een brandstofbesparing tot 14%.

De Ecofan UltrAir start automatisch en past zijn snelheidheid aan met de temperatuur van de kachel. Hoe meer de kachel opwarmt, hoe sneller de Ecofan gaat draaien en hoe meer warmte de ruimte in wordt geblazen. Als de kachel afkoelt, schakelt de Ecofan zich automatisch weer uit.

De Ecofan gebruikt alleen de warmte van de kachel. De Ecofan is de meest economische manier om efficiënt warmte door de ruimte te laten circuleren. Geen kabels, stekkers of batterijen vereist.

De unieke propellor van de Ecofan is ontworpen om een zachte warmtestroom te vespreiden over een ruime omgeving. Dit is om een oncomfortabele luchtstroom te voorkomen.

Hoogte: 23 cm
Breedte: 12,7 cm
Diepte: 7,6 cm
Diameter propellor: 20 cm
Gewicht: 1400 gram
Materiaal: aluminium

 

Specificaties
Gewicht
1.4 kg
Alternatieve producten
Reviews
0 beoordelingen

Beoordeling