Caframo Ecofan Airmax 812
Caframo Ecofan Airmax 812 zwart
Caframo Ecofan Airmax

Ecofan Airmax 812 zwart

Niet op voorraad

De Caframo Ecofan 812 "Airmax" is geschikt voor hout, gas en speksteenkachels met een oppervlakte temperatuur van tenminste 85°C en een maximum temperatuur van 340°C. Hoe hoger de temperatuur des te sneller de propellor gaat draaien en daarbij een luchtverplaatsing geeft tot 297 m3 per uur. Lees meer

Momenteel niet voorradig

 159,00
Op verlanglijstje

Productinformatie

De Caframo Ecofan 812 "Airmax" is geschikt voor hout, gas en speksteenkachels met een oppervlakte temperatuur van tenminste 85°C en een maximum temperatuur van 340°C. Hoe hoger de temperatuur des te sneller de propellor gaat draaien en daarbij een luchtverplaatsing geeft tot 297 m3 per uur.

Een Ecofan verhoogt de efficiëntie

Warme lucht wordt door de Ecofan in de omgeving geblazen in plaats van dat het direct stijgt naar het plafond boven de kachel. Dit verbeterd de efficiëntie van de kachel en zorgt voor een beter omgevingscomfort. 

Ecofan Original 800 Zwart

Ecofan Original 800 Zwart

De Ecofan is besparend en eenvoudig in gebruik

Testen in samenwerking met de Canadeze universiteit hebben uitgewezen, dat het gebruik van de Ecofan resulteert in een brandstofbesparing tot 14%.

De Ecofan Airmax start automatisch en past zijn snelheidheid aan met de temperatuur van de kachel. Hoe meer de kachel opwarmt, hoe sneller de Ecofan gaat draaien en hoe meer warmte de ruimte in wordt geblazen. Als de kachel afkoelt, schakelt de Ecofan zich automatisch weer uit.

De Ecofan gebruikt alleen de warmte van de kachel. De Ecofan is de meest economische manier om efficiënt warmte door de ruimte te laten circuleren. Geen kabels, stekkers of batterijen vereist.

De unieke propellor van de Ecofan is ontworpen om een zachte warmtestroom te vespreiden over een ruime omgeving. Dit is om een oncomfortabele luchtstroom te voorkomen.

Hoogte: 24,8 cm
Breedte: 12,1 cm
Diepte: 8,3 cm
Diameter propellor: 23,3 cm
Gewicht: 1720 gram
Materiaal: aluminium

 

Ecofan Airmax 812 Zwart

Ecofan Original 800 Zwart

 

Specificaties

Gewicht
1,72 kg
Reviews
0 beoordelingen

Beoordeling