Goldmanns Krokodillentang - Bakker Kachels - Alles voor uw kachel
Goldmanns Krokodillentang
Goldmanns Krokodillentang

Goldmanns Krokodillentang

1 beoordeling
1-3 werkdagen

Nog nooit was het vullen van uw houtkachel zo makkelijk. Met de krokodillentang van Goldmanns legt u eenvoudig met 1 hand een blok hout in de kachel.
Direct uit voorraad leverbaar! Lees meer

 57,00
 49,50
Op verlanglijstje

Productinformatie

 

Het bijvullen van de kachel of open haard is vaak niet zo eenvoudig, omdat men altijd een derde hand tekort komt. Houtkachels worden vaak gemaakt met een veiligheidsmechanisme waarbij de deur automatisch sluit. Om een conventionele haardtang te bedienen zijn echter beide handen nodig. In deze omstandigheden is het lastig een nieuw blok hout op het vuur te leggen. 

 

Hierbij is het gebruik van een Goldmanns Krokodillentang comfortabel en veilig. Het eenvoudige, maar ingenieuze principe van deze openhaard- en kacheltang maakt het mogelijk de deur te stoppen met de ene hand, en met de andere hand houdt u de haard veilig onder controle. Zelfs zwaardere stukken zijn voor het ruige krokodil pincet geen probleem. De scherpe tanden hebben grip in elke vorm. Ook briketten en kolen pakt u moeiteloos met de krokodiltang.

 

De Goldmanns Krokodilzange is gemaakt van stevig materiaal, en vereist geen ingewikkelde mechanismen of gewrichten. Dat maakt deze tang zo robuust en volledig onderhoudsvrij. Een hoogwaardige speciale coating zorgt voor een stevige, niet te gladde ondergrond. Ondanks het zeer lage gewicht is de Goldmanns Krokodillentang een echte kampioen in gewichtheffen.

 

Hoogwaagdige kwaliteit uit Duitsland
3 jaar fabrieksgarantie
Greep van stevig veerstaal
Speciale hoogwaardige coating
Grote kracht in een lichtgewicht gereedschap
Onderhoudsvrij mechanisme
Veilige technologie
Ergonomische krachtverdeling
Solide constructie
Chic design

Specificaties

Gewicht
1 kg

Alternatieve producten

Reviews
1 beoordeling
8/10

"Prima grip met 1 hand"

Door Nils op 31 januari 2014

Of ie mooi is moet men zelf maar beoordelen, maar grip is prima, ook met dikke blokken. Tang is licht en goed met 1 hand te bedienen. Degelijk gemaakt en geen bewegende / mechanische delen, dus verwacht dat ie lang meegaat.

Beoordeling