Jøtul F 200 classic design - Bakkerkachels
Jøtul F 200
Jøtul F 200

Jøtul F 200 classic design

Merk: Jøtul

Geïnspireerd door het ontwerp van één van Jøtul's meest populaire klassiekers, heeft de Jøtul F 200 een stukje van het erfgoed en de 160 jaar aan ervaring als vertrekpunt genomen en onderworpen aan een moderne interpretatie. De verfijnd vormgegeven organische lijnen worden elegant geaccentueerd door een prachtig gebogen bovenkant, gotische bogen die het vuur omlijsten, en vier stevige poten die het geheel perfect maken. Deze houtkachel is verkrijgbaar met zowel korte als lange poten. De luchtstroom kan moeiteloos worden geregeld met slechts één hendel, terwijl het verwijderen van as een eenvoudige taak is dankzij de toegankelijke aslade aan de onderkant van de verbrandingskamer. Met hoogwaardige materialen, ambachtelijk vakmanschap en de nieuwste verwarmingstechnologie hebben we een tijdloze klassieker gecreëerd die klaar is voor de toekomst.

Gebaseerd op een succesvol ontwerp
Een klassieker die in de meeste huizen past
Praktische aslade

Aansluit mogelijkheden: Boven / Achterkant Lees meer

Vanaf

 2.795,00
Op verlanglijstje

Productinformatie

Jøtul is een van de oudste producenten ter wereld van kachels, inbouwhaarden en haarden. Het erfgoed van het Noorse bedrijf Jøtul is geworteld in een traditie van meer dan 170 jaar verfijnd vakmanschap en de kunst om zich te wapenen tegen de kou.

Onze tijdloze producten vormen een verbinding tussen het verleden en het heden. Ze sluiten naadloos aan bij de strakke vormgeving van een moderne woonomgeving. Bij ons wordt puur Noors vakmanschap gecombineerd met functioneel design, wat resulteert in een aantrekkelijk ontwerp dat de vluchtige trends overstijgt.

Specificaties

Gewicht
138 kg
Afmetingen
47,2 × 56,1 × 75,5 cm
Brandstof

Hout

Energielabel

A+

Merk

Jøtul

Vermogen min-max (kW)

5