Jøtul F 205 modern design - Bakkerkachels
Jøtul F 205
Jøtul F 205

Jøtul F 205 modern design

Merk: Jøtul

Bij de Jøtul F 205 hebben we Scandinavisch design gecombineerd met geavanceerde verwarmingstechnologie en duurzame materialen om een compacte houtkachel te creëren met een natuurlijke en lichte uitstraling. Ondanks zijn bescheiden afmetingen van 75 centimeter is de Jøtul F 205 ontworpen voor optimale prestaties bij een laag vermogen en is hij robuust genoeg om koude pieken aan te kunnen. De luchtstroom kan gemakkelijk worden geregeld met slechts één hendel, terwijl het legen van de aslade een eenvoudige taak is dankzij een toegankelijke asoplossing aan de onderkant van de verbrandingskamer. Deze houtkachel is verkrijgbaar met zowel korte als lange poten.

Modern design
Praktische aslade
Aansluiting van frisse lucht mogelijk

Aansluit mogelijkheden: Boven / Achterkant Lees meer

Vanaf

 2.795,00
Op verlanglijstje

Productinformatie

Jøtul is een van de oudste producenten ter wereld van kachels, inbouwhaarden en haarden. Het erfgoed van het Noorse bedrijf Jøtul is geworteld in een traditie van meer dan 170 jaar verfijnd vakmanschap en de kunst om zich te wapenen tegen de kou.

Onze tijdloze producten vormen een verbinding tussen het verleden en het heden. Ze sluiten naadloos aan bij de strakke vormgeving van een moderne woonomgeving. Bij ons wordt puur Noors vakmanschap gecombineerd met functioneel design, wat resulteert in een aantrekkelijk ontwerp dat de vluchtige trends overstijgt.

Specificaties

Gewicht
138 kg
Afmetingen
47,2 × 52,1 × 75,5 cm
Brandstof

Hout

Energielabel

A+

Merk

Jøtul

Vermogen min-max (kW)

5