Jøtul F 305-serie met pootjes - Bakkerkachels
Jøtul F 305-serie met pootjes
Jøtul F 305-serie met pootjes
Jøtul F 305-serie met pootjes
Jøtul F 305-serie met pootjes
Jøtul F 305-serie met pootjes

Jøtul F 305-serie met pootjes

Merk: Jøtul

De JØTUL F 305-serie omvat twee modellen. Het horizontale ontwerp maakt het eenvoudig om hout in de kachel te plaatsen en zorgt voor een snelle warmteoverdracht naar de ruimte. Met het optionele hitteschild kan de afstand tot brandbare materialen aan de achterkant worden verminderd. In samenwerking met de Noorse ontwerpers Anderssen & Voll hebben we een kachel gecreëerd die 160 jaar aan verwarming en ervaring combineert met tijdloos design. Dankzij de hoogte van de kachel kunt u ook vanuit de woonkamer genieten van het prachtige vuurbeeld dat deze kachel biedt. De grote deur, die de as oplossing beslaat, biedt een prachtig uitzicht op het vuur. Een set gietijzeren convectiepanelen kan worden toegevoegd om de afstand tot brandbare materialen te verkleinen.

Ruimte om hout onder de verbrandingskamer op te slaan
Korte afstand tot brandbare muren/materialen
Ongeëvenaarde zicht op het vuurbeeld

Aansluit mogelijkheden: Boven / Achterkant Lees meer

Opties Jøtul F 305

Vanaf

 3.290,00
Op verlanglijstje

Productinformatie

Jøtul is een van de oudste producenten ter wereld van kachels, inbouwhaarden en haarden. Het erfgoed van het Noorse bedrijf Jøtul is geworteld in een traditie van meer dan 170 jaar verfijnd vakmanschap en de kunst om zich te wapenen tegen de kou.

Onze tijdloze producten vormen een verbinding tussen het verleden en het heden. Ze sluiten naadloos aan bij de strakke vormgeving van een moderne woonomgeving. Bij ons wordt puur Noors vakmanschap gecombineerd met functioneel design, wat resulteert in een aantrekkelijk ontwerp dat de vluchtige trends overstijgt.

Specificaties

Gewicht
163 kg
Afmetingen
39,5 × 56 × 85 cm
Brandstof

Hout

Energielabel

A

Merk

Jøtul

Vermogen min-max (kW)

7