Jydepejsen Cozy Classic Base - Bakkerkachels
Jydepejsen Cozy Classic Base

Jydepejsen Cozy Classic Base

Merk: Jydepejsen

De Jydepejsen Cozy Classic Base vrijstaande houtkachel met gietijzer is het nieuwste model van Jydepejsen en biedt veel unieke eigenschappen. De mooie ronde vormen en het gebruik van hoogwaardige materialen zoals gietijzer en staal geven de kachel een tijdloze uitstraling. Elk detail is harmonieus verwerkt in het ontwerp, inclusief het grote venster dat vloeiend overgaat in het ronde ontwerp en een prachtig zicht op het vlammenspel biedt. De kachel behaalt een warmterendement van maar liefst 80% en heeft uitstekende resultaten op het gebied van uitstoot behaald tijdens de keuring. Lees meer

Vanaf

 3.525,00
Op verlanglijstje

Productinformatie

Goede verbranding en vuurbeheersing met DuplicAir®

DuplicAir® is een speciaal ontwikkeld en uniek luchtregelsysteem dat zorgt voor een optimale verbranding. Via een draaischijf is de luchttoevoer nauwkeurig en eenvoudig te regelen. Een goede verbranding is cruciaal voor een hoog rendement en lage uitstoot van emissies.

Uitstekende warmteverspreiding dankzij convectie

De kachel begint snel na het aansteken convectiewarmte te produceren. De warme lucht stijgt op en verspreidt zich door de hele kamer, wat zorgt voor een gelijkmatige en efficiënte warmteverspreiding.

Het Deense houtkachelmerk Jydepejsen werd in 1979 opgericht door de familie Nielsen. Vanaf het begin richtte het bedrijf zich op het leveren van de beste kwaliteit, aantrekkelijke designs, en innovatieve technieken. Een voorbeeld hiervan is het geavanceerde luchtcontrolesysteem. Vandaag de dag is Jydepejsen nog steeds een familiebedrijf, geleid door de volgende generatie van de familie Nielsen. Kwaliteit, innovatie en design blijven de kernwaarden van Jydepejsen.

Specificaties

Gewicht
130 kg
Afmetingen
46,9 × 48 × 115 cm
Energielabel

A+

Vermogen min-max (kW)

3 – 8

Brandstof

Hout

Merk

Jydepejsen

Reviews
0 beoordelingen

Beoordeling